Packa inför hemresa

Yeep, imorgon bitti drar vi mot Gävle. Blir bra att komma hem, för sen på fredag ska vi åka sex timmar till Fjällen, så det blir bra med vila mellan. 

Har på mig min nya, fina tröja från Monki som jag köpte på mellandagsrean för 60 kr. Värt ! Min första långärmade tröja som inte är tjocktröja. Ballt ;) Köpte även en kavaj, en body, ett par knästrumpor, ett par benvärmare och ett tre pack med lösögonfransar för 30 kr på HM :D

Men nu ska jag packa lite, har egentligen inte mycket att packa, så kan lika gärna göra det nu ;) Tänkte även skrubba ansiktet så ;)



Aah, jullov

Mums ! Sitter här i Sunne nu, kom hit igår. Och det är så skönt ! Idag sov jag till elva, vilket är ovanligt för att vara mig ;) Men trevligt var det. Och idag har jag bara suttit i sängen, sett på Vänner och spelat Minecraft :) Härligt !

Morgondagen kommer jag nog att försöka vara lite mer aktiv. Planerar att försöka dra med Anton på Rundan, den lilla en timmes-promenadvägen jag brukar gå. I varje fall ska jag gå den^^

En liten bild på julmys(googlade ordet) för att få lite stämning ;)



Träna snart

Yeep, ska snart till cirkus och träna. Det är nämligen så att vårt nummer som vi vill ha på julföreställningen ska redovisas imorgon och då ska de vara klart, med musik och karaktär. Så lite pressat är det ju :/ men men. Har alla figurer, ingång och musik. Även en plan på scenkläder och ljus. Ska bara få det att se snyggt ut, plus ev byta ut eller lägga till figurer^^


Flitig men trött

Håller på och tvättar, men det går segt och jag är väldigt trött. Dock glad över att få det gjort, då högen med tvätt börjat växa.
Imorgon ska jag på SACO-mässa i Stockholm, där kan man lyssna på olika högskolor och liknande som pratar och få information. Kilroy, vilket är företaget som skickar mig till USA, kommer vara där och då ska jag prata med dem :) kul kul ;)


RSS 2.0