Busigt ;)

Jag hade tid på Bröstmottagningen idag klockan 10:30, så jag bestämde mig för att skippa första lektionen, vilket sedan blev att jag sjukanmälde mig hela dagen ;) Känns busigt, men med tanke på att jag har stressat ihjäl mig inför och under PAt och sedan inte fått lov, så behövde jag det. Vill inte gå in i väggen, eller få problem med magen i samband med stress. Så jag tog ut en vilodag.

Nu är ju mitt PA över, det är endast rapporten kvar som ska in i maj. Så nu kan jag fokucera på allt annat, som skola, hålla fint och rent hemma, söka till USA och skaffa körkort. Vilket blir skönt. Får försöka lägga upp ett veckoschema så att jag får allt gjort. Har nu även pratat med Anton om att införa en timme per dag då vi stänger av datorer och tv och sen läser, pluggar, löser Rubiks kub eller vad man nu vill. Jag har så sjukt mycket att läsa, och vi ser redan för mycket på tv. Vill inte bli mos i huvudet ;)

Sitter i alla fall vid datorn nu, har inte gjort det på över en vecka nu så det är lite kul. Vi har börjat se på Bones igen, är trevligt :)


Dag två

Yes, igår hade vi premiär på "Alice i Cirkuslandet". Det gick faktiskt väldigt bra, förutom att min musik kom på lite segt men det gör inte så mycket ;) annars gick det kanon. Idag kör vi föreställningar klockan 13 och 19, och sen är det över :/ jag kan känna att även fast jag har klagat mycket över allt jobb med PAt så blir det sorgligt när det är över :/

Efter allt är över blir det dock inge vila, då är det dags att göra mitt nummer till sommaren, plugga och söka till USA. Enbart det sistnämnda kommer att kräva mycket tid och planering. Har ju en hel lägenhet med saker att ta hand om, för att inte glömma vad som händer med Anton...

Jaja, börjar elva idag så det är nog dags att börja gå upp. Dags att peppa föreställning !

Så här fint var mitt hår igår efter föreställningen ;)


RSS 2.0