Tillbaka i Gävle och det inleder vi med su...

dsc00202 (MMS)

Tillbaka i Gävle och det inleder vi med sushi;) jag är beroende av rullar ! Tack, Cilla;)


Jag är inte så vacker i håret när jag vakn...

dsc00201 (MMS)

Jag är inte så vacker i håret när jag vaknar;) haha. Åh, jag måste klippa mig. Inte kul. Det är därför som håret tovar sig så lätt.


Orkar inte vänta

Jag börjar ju snart sista året på gymnasiet och jag har börjat tänka på vad som händer efter skolan. Jag har lite idéer och tankar. Men jag blir så nyfiken och exalterad ! Jag vill nu nu nu ! Samtidigt är det så mycket som ska fixas, planeras och bestämmas. Plus att jag inte får gå händelserna i förväg. Jag har ett år kvar, jag har saker på gång och måste fokusera på studierna. Men det känns härligt att ha planer :)

Varmt

Mm. Anton har haft feber och frusit hela dagen, så vi har haft fönstret stängt. Det resulterar i ett varmt och kvavt rum. Så ja,'jag luktar lite illa ;) nu sitter jag och läser blogg och vill se Watchmen men den måste laddas ner och ändras format på så att jag kan ha den på Ipoden, som är det ända stället man kan se den just nu^^ kanske sova istället ?

Lite väl lugnt

Jag vaknade tjugo i tolv i "morse" och dagen har spenderats i sängen spelandes Minecraft och så har jag kollat på Seinfield. Fram tills nu. En riktig slappardag alltså. Dock har det varit lite för mycket slappande. Jag känner att jag i alla fall ska ha ett "dagsproject" varje dag, även om det är litet. Som igår ville jag doppa mig i vatten, och det gjorde jag. Ett lagom litet project som gör att jag slipper känna att jag slösar bort mitt liv och inte gör något ;) men men. Jag ska nog ta en promenad sen efter maten. Datorn blev varm så den är avstängd, och jag vet inte vad jag ska göra med all överflödig tid.

Burn baby burn

Aah, jag brinner upp ! Så jävla härligt :) jag ligger och solar på en balkong i Sunne och det är väldigt varmt och soligt. Svett svett xD nu tycker jag att denna värme kan hålla i sig ett tag, helst resten av sommaren ;)

Hello

Jag har äntligen fått internet på Ipoden. Dock inte datorn. Jag är nämnligen i Sunne och internet vill inte fungera riktigt. Som det kanske märks så har jag sommarlov och då bloggar jag inte 10 gånger om dagen. Jag ser till att vara ute i solen istället, och bloggar när jag känner för det. Det känns bäst så ;) nu har jag packat och fixat musik på Ipoden så nu är jag redo för semestern. Imorgon, runt 07:00, lämnar vi nämnligen Sunne och drar på roadtrip mot Tyskland :) det blir jag, Anton och Antons mamma Ninna. Det ska verkligen bli kul. Dock ska jag upp tidigt så jag ska borsta tänder och göra mig i ordning nu. Så god natt, vi ses efter semestern ;)

RSS 2.0