Tvättdag

Yes, idag är det dags att tvätta igen. Pust och blä. Men men, det åste ju göras. Börjar blir riktigt jobbigt att leta efter underkläder typ tio min varje morgon^^

Anyways, helgen har spenderats hemma. Har sett på film och tv-serier, gosat med Anton och bara tagit det lugnt. Har haft datorn i knät i princip hela helgen, och inte gjort något vettigt alls. Vilket är dumt, då jag måste städa och plugga. Jag har blivit allt för dåligt på sådant. Vet inte varför, men min hjärna säger nej när jag försöker.

Nu har jag fyllt på Wow-tid och ska spela lite sådant ;)

God morgon världen :)

Idag är jag pigg, jag är pepp på livet, jag är så sugen på att planera mitt liv i ett fint schema ;) Jag har till och med duschat ! Nej, jag tror inte att du hörde mig eller förstod. JAG HAR TILL OCH MED DUSCHAT ! Det är otroligt stort för att vara jag. Liksom, sist jag duschade var i torsdags förra veckan. Innan dess var det kanske en vecka innan också. Jag tror att jag sammanlagt duschat 4 gånger detta lov xD Fräsch brud ;) Men finns det ingen ork, så vad gör man ?

Idag ska jag städa. Jag får nämnligen finbesök imorgon av Cilla och Johanna :) Sen ska även Simon och Natalie komma hit idag och sova här i helgen. Puh ! Kommer bli smockat med folk, men förhoppningsvis mysigt ;)

Dagens vill ha(eller jag har velat ha dessa i flera veckor) är dessa fantastiska pumps med nitar och strass på baksidan. Blir lite tårögd av att titta på dem ;)



Fast nu vill Anton ha lunch, så nu ska jag fixa det ;)

Just one of these days

Idag, eller snarare inatt, känns det som att jag har en massa att skriva av mig. Om framtiden och allt. Ibland vill jag bara skrika. Så svårt beslut ! Jag känner å ena sidan att det inte finns något annat än USA, klart jag ska dit liksom. Å andra sidan vill jag slå mig själv på käften för att ens föreslå att lämna Anton. 

Jobbigt !



Aja, Miley Cyrus är snygg i alla fall... :)

RSS 2.0