Borsta tänderna osv

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Jag börjar halv nio imorgon, så jag vill få lite sömn innan dess. Imorgon kommer det ett gäng finnar till cirkus och ska ha lektion med oss. Det ska bli skoj. Dock innebär det att skoldagen imorgon kommer bli lite annorlunda. Men annorlunda kan ju vara kul. Sen kommer vi antagligen bli bjudna på mat av skolan imorgon. Det är tänkt att vi ska äta med finnarna, och umgås med dom. Tror att det blir något på fredag med. 

Men men. God natt :)

Kort dag

Det har blivit dåligt med bloggande på senaste tiden. Förklaringen är helt enkelt att jag inte suttit vid datorn. Jag kan ju blogga från Ipoden, men den har av någon underlig anledning alltid legat en bit ifrån mig, och jag är för lat för att hämta den, haha. Men men. Jag orkar inte vara stressad pga det. Jag bloggar när jag orkar, och har tid. Punkt.

Idag har det varit en kort dag i skolan. På onsdagar har jag bara svenska, och den lektionen håller på från fem i elva, till kvart i tolv. Sen slutar jag. Så det är nice :) Så idag har jag tagit det lugnt, druckit te och bara haft det mysigt. Jag har suttit i sängen och kollat på "Stylisterna" på Ipoden. Så det har varit mysigt. Dock är jag väldigt sugen på att cyckla, men det har jag inte kunnat göra idag då Anton väntar på att någon ska komma hit och hämta hans dator så att den kan skickas in på lagning. Så då lär någon vara hemma hela tiden. Men de kom inte idag. Jävla Dell. Går inte att lita på.

Nu ska jag uppdatera mig på alla mina sidor på internet, och sen ska jag se mer "Stylisterna" :)

Nya skor

Jag köpte nya skor idag :) jag hittade ett par jättefina på Din sko för 99 kr. Men de är en storlek för stora, så jag smsade Line och bad henne kolla på skorna. Hon tyckte att de var snygga, och de var ju inte så stora att de ramlade av mina fötter plus att man alltid kan sätta fast lite fyllning i hälen så sitter de bra ;) när jag testade skorna i affären så var jag ju självklart tvungen att testa dem utan strumpor. Galet, vad fula mina fötter är ! Jag lär börja ta hand om dem nu till våren/sommaren ;) jag ska på teater i kväll. Teatertreorna har föreställning, "Alice i underlandet". Så det ska bli skoj :)

Mysigt :)

Sitter här i sängen och ska snart sova. Tänkte läsa lite först. Ska läsa bok nummer två av Scott Kelbys "Digital fotografi"-serie. Så nu ska jag läsa. God natt ;)

Mittbena = blä

Jag hatar mittbena. Jag var bara tvungen att säg det. Det är så fult och gör mig arg^^

Varför nervös ?

Jag har städat nu i alla fall. Det tog ett tag för mig att få inspiration, men när Anton gick iväg ett tag, så gick det bra :) appropå det, jag och Anton har bestämt att vi ska lära oss vara utan varandra. Nu är vi alltid tillsammans, vi umgås inte ens med kompisar utan varandra. Så nu ikväll ska Anton till en kompis och ta några öl och umgås. Så jag ska vara ensam hemma. Och jag är NERVÖS ! Och jag vet inte varför. Jag tror att jag är nervös för att jag tror att han ska göra nåt dumt. Men det vet jag att han inte ska. Så nu ska jag skärpa mig :)

Städa

Jag och Anton möblerade om igår. Eller, Anton möblerade, jag satt mest och kollade på. Så nu ser det ut som fan här. Vi blev inte riktigt klara så det ligger saker överallt. Så nu ska jag städa^^ det vore nice att få det fint och rent här. Dock har våran damsugare gått sönder, så golvet är väldigt smutsigt :/

Tvätta, tvätta, tvätta

Lade nyss in den första maskinen med tvätt. Jag hade bokat(för en gångs skull) tvättid idag, så jag ska tvätta massa kläder. Så nu ska jag vänta på 1. att tvätten ska bli klar och 2. att Anton kommer hem. Men men. Jag är sugen på en smoothie :) så jag ska göra en. Hej så länge :)

Sol, sol, underbara sol !

Det är så fantastiskt underbart soligt ute :) jag vaknar på morgonen och solen skiner in genom fönstret. Hur mysigt är inte det ? Jag har fortfarande skitont i tån, så det blev ingen styrka idag. Och jag har så jävla dåligt samvete över det. Men men. Får döva den med en smaskig smoothie ;) nu ligger jag och ser på Cougartown, och ska snart städa. Detta skulle kunna göra mig ledsen, men det går inte när det är så här fint väder ;)

Lalala, sova sova

Yeep, nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon, och jag orkar inte vara trött. Ska testa en ny grej, för att ha det lättare på morgonen: jag ska plocka fram kläder redan ikväll och lägga fram de :) Vanligtvis kommer jag för sent för att jag måste leta kläder. Men inte imorgon. Imorgon ska jag komma i tid :)

Så god natt :)

Förvånande, nja

Jag har USA-feber. Konstigt, jag vet. Har det för jämnan. Men jag är så sugen på att åka på road trip på en solig väg i USA. Stanna vid macker och äta, lyssna på musik och åka i en taklös bil. Stanna och sola på stränder, åka och shoppa och bli superbrun genom att vara utomhus i flera timmar. Så jäkla mysigt :)

Var i alla fall hos min doktor idag. Han kollade på mitt nageltrång. Han tyckte inte att det såg så bra ut, så jag fick antibiotika utskrivet. Om det inte ser bättre ut på torsdag(nästa vecka), så lär jag operera :/

Vårpepp

Jag är vårpepp. Pepp inför våren. Inför värme, grönt gräs, röja i lägenheten och mindre kläder. Jag börjar planera hur jag ska möblera om lägenheten. Trevligt :) ska skaffa mysiga gardiner också ^^ yaay, jag är glad :D

Dålig dag

Jag har inte haft en bra dag. Var på gymnastikens hus vilket var tråkigt, och sedan på akrolektionen efter gick allt dåligt så jag drog från lektionen och gick hem och grinade. Åh, hatar sådana här dagar. Hatar mina humörsvägningar. Men men, jag säger som Hannah Montana: So I might slip again, let it in now and then, that don't mean anything, i'm still good Nu kollar jag på tv, har precis ätit och ska ev prova balkläder med Anton sen. Nu ska jag kissa ;)

Världens bästa pojkvän

Hihi, Anton kom hem efter skolan och var jättepepp. Han hade pratat med sin lärare och hon hade frågat vad han skulle göra efter gymnasiet. Han sa att han inte visste, så hon sa att det är nu åren efter skolan som man ska ha roligt. Resa, och bara satsa. Så han är sugen på att jobba i Norge nästa termin. Då blir han borta några veckor och kommer hem ibland. Visst, det kommer bli jobbigt utan honom, men det ordnar sig. 

I alla fall så pratade vi vidare. Varken jag eller Anton vill ha ett vanligt jobb, dvs tjäna dåligt och jobba med något tråkigt. Vi vill bo utomlands och ha mycket pengar. Och då säger Anton det bästa jag hört på länge: "Jag skulle vilja dra till USA och bli skådis". Seriöst. Jag har haft lite ångest för att jag vill dra till USA, plugga skådespeleri och satsa, men om nu Anton vill samma sak är det kanon ! Sen sa han något mer. Han sa typ att det vore nice att bli kompis med kända skådisar, så de kan hjälpa en. "Tänk att se typ Miley Cyrus, och bli kompis med henne". Så nu är jag glad. Han vill bli skådis, OCH kompis med Miley Cyrus :D Nice !

Nu har jag ätit i alla fall. Stekte bacontärningar(?), majs och hade i creme fraiche. Mums :) Anton har ont i nacken, så jag erbjöd mig att göra mat. Lille plutten min :)

Upp och hoppa

Ah, jag är trött. Och kissnödig. Jag har lektion om 45 min, så jag borde verkligen gå upp nu. Blä. Jag borde även duscha lite. Jag ska nog plocka fram kläder och efter det se om jag hinner duscha. Men nu: kissa !

Slut på idéer

Åh, jag vet inte vad jag ska göra nu :( har ätit, suttit vid datorn, sett på tv. Just nu ser jag på Scrubs. Men jag har sett alla avsnitt så mycket att jag måste göra något samtidigt för att inte bli uttråkad. Men jag vet inte vad. Dock såg jag nu att klockan snart är tio så det skulle inte vara hela världen att sova snart :) yaay ! Jag börjar bli riktigt sugen på USA och Santa Barbara nu. Jag vill dit ! Jag tror att jag ska läsa lite SB-bloggar, för att peppa mig själv :)

Helgen i korthet

Drog hem till mamma i fredags. Satt och läste där medans Anton, Benjamin och Simon lanade. Somnade runt två, upp vid tio, tror jag. Klockan två drog jag hem, behövde tvätta och städa. Så jag gjorde det. Eller, jag städade inte så mycket. Tog det lugnt. Men jag tvättade i alla fall. Det blev till att tjuvtvätta. Tvättade fyra maskiner, och blev klar runt tolv. Såg på "The black swan". Den var sorglig, konstig och helt fantastisk. Dock var den läskig. Jag var tvungen att tända lampan efter ungefär halva filmen, haha. Dessutom var jag tvungen att kolla på ett avsnitt på en serie innan jag skulle sova, så att jag inte skulle drömma mardrömmar. Det funkade inte. Jag vaknade kanske fem gånger under natten och var livrädd. Minns inte vad jag drömde dock, men jag var livrädd. Sen vaknade jag på morgonen av att det ringde på dörren och någon ryckte i den. Då var det Anton som kom hem. Klockan var åtta och han hade inte gått och lagt sig, och tyckte att det var ovärt att gå och lägga sig hemma hos mamma. Så han gick hem. Var var jättepigg, hade druckit massa energidryck, plus tagit en promenad i trålande sol på vägen hem. Så han kacklade. Var jättehyper och pratade med mig om massor, medans jag försökte somna om. Jag somnade kanske runt fyra, så jag var inte så pigg. Lyckades somna om i alla fall. 

Nu sitter jag och kollar på internet. Ska snart till Ica och handla lite mat. Dock pratar Anton i telefonen, och jag lär höra med honom om vad jag ska köpa. Men men. Det går nog fort ;)

Hos mamma

Jag sitter hos mamma just nu. Anton ska vara här och lana med Benjamin och Simon, och jag följde med. Dock tror jag inte att jag ska sova här. Jag måste tvätta och städa, plus att det vore trevligt med en helg hemma helt för mig själv :) mysigt ! Det är så bra att Anton är så bra kompis med mina syskon. Då behöver jag inte ha dåligt samvete över att ta med honom på släktträffar. Jag menar, då är mina syskon med som Antin känner bra och så slipper Anton springa efter mig för att inte vara ensam. Just nu sitter jag i alla fall och läser bok. Marian Keyes "En förtjusande man". Den är bra :) ganska tjock, dock, men det är nice. Jag känner mig så korkad när jag inte läser regelbundet. Men men. Nu ska jag läsa. Hej så länge :)

Havrekakor

Yahoo, jag ska göra havrekakor ! :D

Planering till sommaren

Jag ska skriva tre listor. En där jag skriver upp alla bra saker i mitt liv just nu, en där jag skriver allt dåligt och jobbigt, och en där jag skriver allt jag vill ha gjort till sommaren. Sen tänker jag kolla på listan varje dag och kolla om jag kan kryssa av något. Det blir nog bra :)

Lista ett: bra saker

1. Jag är sambo med min fantastiska pojkvän 
2. Jag går en rolig linje och har clown som disciplin, vilket är skitkul
3. Det går bra för mig i skolan
4. Jag har väldigt slappa dagar, så jag slipper bli skoltrött
5. Jag bor väldigt nära stan
6. Jag är inte stressad
7. Mitt hår mår bra och växer som ogräs


Lista två: dåliga saker

1. Jag har nageltrång
2. Jag har lite pengar och mycket utgifter
3. Lägenheten måste verkligen städas
4. Jag lär tvätta i helgen
5. Jag behöver nya skor, både träningsskor och vårskor
6. Jag behöver nya underkläder
7. Jag lär börja sätta ihop ett nummer(ring) 
8. Intensivveckan fick tillbaka lite av mitt sockersug
9. Jag har väldigt stort matsug av någon anledning


Lista tre: till sommaren 2011

1. Bli brun
2. Få snygg kropp
3. Göra nummer(clown och ring, och ev trapets)
4. Gå kursen så att jag får övningsköra
5. Lära mig sjunga
6. Bli vig 
7. Skaffa sommarjobb
8. Ev hitta ny lägenhet
9. Få bort nageltrång
10. Bli stark
11. Skaffa inlines
12. Få vita tänder
13. Få långt hår

Detta var allt jag kom på just nu. Uppdaterar listan sen om jag kommer på något mer ;)

Ägg

Yeep, åt två ägg nyss. Väldigt intressant ;) haha. Idag var jag på lektion på Länsmuseet. Vi ska börja lära oss om Romantiken, så vi kollade på tavlor från den tiden. Efter det gick jag hem, var hemma och sedan klockan ett skulle jag till Ungdomsmottagningen. Fick recept på nya p-piller. Har inte råd att hämta ut dem just nu, men jag har så det räcker ett tag. Fick 100 kr av pappa, så jag köpte asolsprit, tejp och kompresser. Nu jäklar ska mitt nageltrång bort ! Just nu sitter jag och Benjamin och ser på tv. Skoj skoj :)

Fullt upp, minst sagt

Började dagen med att ha ont i ryggen. Så jag bestämde mig för att gå till skolsyster. Hon sa till mig att ringa vårdcentralen. Så jag gjorde det, fick komma dit direkt. Där kollade de på min tå, och plåstrade om den. Dock visste hon inte vad vi skulle göra med ryggen. Hon gissade på att jag hade sträckt mig och skulle vänta några dagar för att se om det gick över tills slutet på veckan. Så om jag fortfarande har ont i ryggen eller om min tå inte har blivit bättre så ska jag ringa dit i slutet på veckan. Men men. Efter vårdcentralen gick jag till mamma. Vi pratade massor. Jag fick med mig Benjamin hit och han ska sova här i natt. Så det ska bli kul. Var hos papp nyss för att visa upp hans lägenhet för en brud, men hon fick problem, så det blev inget. Nu sitter jag hemma i sängen och ser på "99 saker man ska göra innan man dör".

Kanske äta nåt eller sova lite

Jag ska ev äta nåt. Fast jag är jäkligt sugen på att sova. Dock har jag sovit jättemycket idag, men jag ska nog kunna sova lite mer. Vill att denna dag, eller egentligen hela veckan, ska ta slut så fort som möjligt. Har inte haft en bra helg.

Ont i ryggen

Jag har ont i ryggen. Vaknade med det i morse. Det gör ont när jag andas in, då typ krampar det. Jag vart lite orolig, så jag kollade upp vart njurarna sitter. Jag är inte säker, men smärtan är på båda sidor om ryggraden på samma ställen som njurarna sitter. Plus så gör det ont i magen på höger sida, typ mittemot ryggsmärtan. Jag vet inte vad jag ska göra. 

Kom hem från kryssningen igår. Det är så sorgligt, för jag hade verkligen sett fram emot den men sen gick allt åt helvete. Inte roligt alls.

Hemma nu

Kom nyss hem från kryssningen. Jag är lite full, drack en del vin innan vi åkte och var full på tåget, men jag somnade så nu är fyllan nästan borta. Simon vill ha med mig till Goya, men jag orkar inte. Anton vill inte dit, så då orkar jag verkligen inte. 

Nu ska jag se på "När lammen tystnar". Anton har inte sett den. Line är här också, hon kommer antagligen sova här. Men hej så länge :)

Sova nu tror jag

Jag tänkte sova nu. Ska ujpp typ åtta imorgon, vill ju hinna med allt som ska göras. Ev så blir det lite gos med Anton innan jag sover. Vi firar ju trots allt två år idag ;)

Men men. God natt. Jag kommer inte hinna blogga nåt imorgon och söndag.

Min sjukt snygga pojkvän

Anton hittade en kostym till balen. Åh, han är sjukt snygg i den. Han kommer adrig få ta av sig den, haha. Han passar i kostym. Dock blir det extra press på mig att jag ska vara snygg på balen. Men jag har inte riktigt pengar till det. Jobbigt. Jag hatar att vara fattig :(

Jag tror att jag tänkte vila lite nu. Jag är trött, plus att jag behöver vara pigg imorgon. Ska upp tidigt och packa, duscha och sådant.

Två år !

Yaay, idag firar jag ock Anton två år. Vet inte hur vi ska fira det riktigt, men det blir nog god mat och ta det lugnt. Imorgon ska vi på kryssningen, så jag vill ju vara pigg då. 

Det känns konstigt att fira två år. Samtidigt som att två år låter som en lång tid, så känns det som att vi har varit tillsammans längre. Jag kan verkligen inte minnas hur det var att vara singel. Det måste ha varit jättetråkigt^^

Jag har nageltrång, och kan inte gå på min vänstra fot, så jag stannar hemma från skolan idag. Det är bara en lektion så det gör inte så mycket. Jag och Anton tänkte gå och äta med Line hyffsat snart, sen ska de på lektion. Efter deras lektion ska vi kolla på balkläder till Anton på stan. Plus, så lär jag gå till skolsyster så att hon får kolla lite på min tå. Den gör så jäkla ont. Var där i går och hon plåstrade om den, men hon ville att jag skulle komma tillbaka idag, så det ska jag göra.

Torsdag

Vi hade en riktig clown-lektion idag. Våran lärare har haft fem veckor då hon haft teater med ettorna på våran lektionstid, men idag tog de fem veckorna slut. Det var skönt. Att äntligen få ha riktig, lärarledd lektion. Så det var trevligt. 

Jag har inte så mycket att skriva^^ Har inte hänt så mycket idag. Ska väl ta det lugnt ikväll.

Ledig !

Yaay, jag är ledig idag. Jag har bara svenska på onsdagar, och vår lärare är i England så jag är ledig. Yaay ! Ska ev städa idag, vi får se om jag orkar. Men lite kan jag nog städa. Vår lägenhet är väldigt stökig just nu. Vi har för mycket saker. Plus mycket disk. Och varken jag eller Anton orkar diska. Så det suger. Men men. Vi får nog försöka ordna det. 

Men idag ska jag ta det lugtn. Läsa lite, vila lite, se på serier. Det ska bli skönt :)

Skola

Hade enhjuling idag. Det gick faktiskt bra :) Jag lyckades cyckla en bit på egen hand. Så jag är stolt. Plus att vår lärare är bra. Han säger att om vi inte lyckas få g så är det hans fel. Och det stämmer. Om en hel klass får ig så har det med läraren att göra. Jag kan säga att vi har lite sämre lärare på cirkus. Speciellt en. Han hjälper en inte så mycket. Aja. 

Jag hade ingen svenska idag. Läraren är i England. Nog för att jag bara var ledig en lektion, men det var skönt. 

Jag och Line hade klädersbestämmarkväll. Det gick bra. Vi bestämde allt, så det var bra. Slipper jag stressa och försöka hitta på det själv. Vi gick på stan också. Line kollade på balklänning. Hon hittade en jättefin typ grön-turkos rackare. Den var jättefin på henne. Hon köpte den. Hon kommer vara jättefin :)

Färdig för sängen

Yeep, nu så. Nyduschad, borstad, skrubbad i ansiktet, insmörjd i ansiktet och mätt. Nu kan jag sova :) Ev äta lite mango, eller ostkaka innan sängdags ? Nej ! Jag måste få bort magpluffet som kom under intensivveckan. Dock är jag sugen...

Puh !!

Har inte suttit vid datorn så mycket, så jag hade en del att komma ikapp med nu när jag satte mig här. Jag och Line har i alla fall bestämt oss för att ha mötet imorgon. Planera kläder, skor och smink. Haha, det är tur att hon är lika konstig som jag är xD Jag ska nog försöka sola lite innan kryssningen.

Jag har haft en bra dag. Hade styrka halv tolv, läraren var stolt och sa att jag blivit mycket starkare. Sånt är ju alltid kul. Plus att han kom på ett sätt så jag kan göra sit ups utan att få ont i ryggen. Yaay :) Har tränat för lite ocvh ätit för mycket skräp under veckan och har därför gått upp och fått en ganska fluffig mage så nu ska jag träna skiten ur mig^^ På torsdag ska jag fan gå en timme på springbandet, plus skära ner på mina portioner. Dock var Antons mamma här i helgen vilket innebär att hon köpte massa mat åt oss så nu går jag och småäter. Inte bra. Men men. Nu jävlar får jag ta mig samman ! Beachen närmar sig !

Note to self: ringa Ungdomsmottagningen imorgon och boka tit för att få nya p-piller. Mina är slut ! Gaah, panik. Vill inte... ta paus... under kryssningen :(

Slut på PA :(

Nu är i alla fall PAt slut. Sista föreställningen var igår, och den avslutades med en fest på kvällen. Tog bussen till Hille ca fem minuter bort. Där köpte vi pizza och drack vin :) Vi var i en stor lokal, där det inte fanns nå bra lampor eller sittplats, men det var skoj :) Dock tröttnade jag ganska fort. Är man gammal om man tröttnat på att festa ? Hm. 

Nu på fredag firar jag och Anton 2 år ! Galet. Vi ska antagligen äta ute om vi får tag på pengar. Sedan på lördagen åker vi på studentkryssning. Det ska bli riktigt roligt. Blir en stor fest med massa folk, helt enkelt. Superskoj :) Jag och en kompis ska ha möte nu i veckan. Vi ska bo i samma hytt, och vi vill planera kläder och sådant^^ Det blir nice :D Självklart ska Anton också sova i hytten. Vi blir fyra stycken, jag, Anton, Line och Oskar. Bra gäng :D

Jag har varit dålig på att blogga under veckan som gått, men jag har ärligt talat inte orkat plus att det inte finns nåt att berätta. Träna PA hela dagarna med några korta rasten där man äter och pratar. Så inget jag kan skriva riktigt.

Intensivveckan fortsätter + premiär

Det har blivit lite dåligt med bloggande denna vecka. Men vi har intensivvecka och är på teatern hela dagarna. Och när vi kommer hem är jag helt slut och vill bara sova. Ikväll är det i alla fall premiär för Peter Pan :) sjukt nervöst men det ska bli kul :) Cilla, Johanna och ev Josse kommer hit och kollar. Skoj. Nu ska jag kissa och göra gröt :)

Dagen fram tills nu

Gick upp typ tjugo över åtta för att hinna färga Antons hår. Eller snarare bleka. Han hade utväxt, och behöver ändra hårfärg till PAt. Så nu är det gjort. Dock använde vi bara halva färgen och färgade utväxten. Det blev lite mörka fläckar kvar, jag ville färga igen men inte Anton. Aja, det blir nog bra när man har i den andra färgen sen.

Nu ska jag kolla runt på internet. Plus så vill jag ha med mig kameran idag, så jag ska kanske ska ladda batteriet ?

RSS 2.0