Nyår !

Idag blir det fest. Först förfest hos en kompis, sen fest hos en annan kompis som jag inte känner så bra. Det blir nog kul. Jag är väldigt pepp, jag har fin klänning och nya strumpbyxor och skor. Skoj :)

Nu ska jag göra mig i ordning. Hej hej :)

(Det har blivit lite dåliga inlägg på senaste tiden, men jag har varit sjuk och åkt massa bil och så. Det blir nog bättre nästa år;)

Hem, ljuva hem

God morgon. Jag har inte ont i halsen längre. Inte så mycket i alla fall. Dock är jag hes och hostig. Bajs ! Dessutom är det nyår imorgon och jag vill gärna kunna festa och ha kul utan att må dåligt. Vi kom hem igår, det tog typ fem timmar att åka. Vi stannade på Burger King och jag lyckades faktiskt få i mig mat. Jag åt seriöst världens godaste chicken nuggets. Mums ! Jag funderar om jag ska gå och pilla med tänder och ansikte så de ser bra ut inför imorgon. Hm. Vi får se ;) nu ska jag bara sitta och vila lite. Hej hej :)

Fortfarande sjuk...

Jag mår inte bra idag heller. Och idag ska vi åka hem till Gävle igen. Kul med en 5 timmars resa när man bara vill ligga i en säng och sova. Dock får jag åka med Anton idag. Yaay :) 

Nu måste jag göra mig i ordning. Vi syns ev ikväll, men annars imorgon. Hej hej :)

Sjuk

Fortfarande sjuk. Jag orkar faktiskt inte blogga. Jag får ta igen det när jag är frisk igen. Jag kan inte ens äta ordentligt. Igår åt jag sammanlagt 873 kalorier. Inte bra ! Men jag försöker faktiskt. Jag har ingen aptit, och vill bara sova. Vilket jag ska göra nu. Hej så länge.

Jag vill inte vara sjuk

Jag har/ har haft feber typ hela dagen. Sen huvudvärk, ont i halsen, ont i hela kroppen och så. Blä ! Några från Antons släkt kom hit och åt kalkon, men jag är sjuk så jag låg inne i sägen och sov. Inte kul. Ny har jag dock lyckats få i mig lite mat och mår bättre. Ska ta två Alvedon och krypa ner i sängen igen. Hoppas jag är frisk imorgon ! God natt

Nä, blä

Vaknade kvart i nio, låg vaken tills Antons alarm gick igång nio. Jag känner mig sjuk. Så där att man har ont i huvudet, kroppen känns konstig och det låter konstigt i öronen. Sen har jag ont i halsen och örat. Det här var Inge kul alls. Jag tänker ta lite värktabletter och bädda ner mig i soffan. Förhoppningsvis går det över under dagen. Nu ska jag kissa och bli frisk. Hej hej :)

Sovdags

Nu är det dags att sova, att sova, att sova ;) klockan är mycket, och imorgon bitti tror jag att jag ska inleda dagen med en promenad. Det beror på vädret och klockan och lite sånt ^^ aja, god natt :)

House

Ligger i soffan och ser på House nu. Det är verkligen bra. Väldigt spännande. Det blev ingen promenad idag. Jag orkade verkligen inte, plus att det är kallt. Man får faktiskt ta ledigt ibland ;) nu blir det mer House :) hej hej

Dumma stativ

Jag fick en kameraväska av pappa i julklapp. Där ingick en putsduk(fast jag fick två), och ett gorillastativ. Dock upptäckte jag nyss att stativet inte passar. Så irriterande. Kameraväska och allt var gjort för Canon eos, så då borde det passa. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, jag skrev och klagade till pappa på Facebook och undrade vad vi skulle göra men han har inte svarat. Hm. Dumt.

Jag har varit inne och kollat på Netonnet. Där hittade jag ett telezoom-objektiv(jag vet inte om det heter så), det är ett sånt objektiv som gör att man kan zomma jättemycket. Den kostade runt 1500. Sen hittade jag en blixt för samma pris. Sen en självutlösare som jag tror kostade under 200, och en liten lins som kostade runt 100 som tydligen var bra. Då slapp man speglingar i typ vatten och fönster och sånt, plus att tappar man kameran så är det linsen som går sönder istället för linsen på kameran.

Aja, nu ska jag äta lunch. Hej hej :)

Sovmorgon

Åh, jag har börjat gå upp så sent. Jag ställde alarm på klockan åtta, men när den ringde ville jag verkligen inte upp. Dock hade det varit riktigt mysig att gå upp när det fortfarande var mörkt. Men men. Det är faktiskt inte jättesent nu, och jag får väl passa på att sova ut nu innan skolan börjar.

Nu frågade Anton mig om jag ville ha en smootie-liknande sak med glass och banan och sånt. Det lät smaskigt :)

Jag började med en grej igår. Jag laddade ner ett program till Ipoden där man skrev hur lång man var, vad man vägde och hur mycket man ville väga sen. Sen skrev man hur fort man ville gå ner, jag valde ett kilo i veckan. Sen skrev man upp allt man åt och kunde då se hur mycket kalorier man hade ätit. Jag väger 58, och vill väga 50. Dvs, jag borde äta ca 1500 kalorier. Hm, jag gick en bit över det igår. Maten var ganska lugn, det var allt godis jag åt. Jag åt typ 7 chockladsnäckorvoch en Paradis-chocklad. Bara det landade på över 1000 kalorier ! Galet. Nä, efter nyår (den 1a januari) blir det slut med godis. Då ska jag bli nyttig, och vältränad. Och brun ;) visst, jag passar som blek men min hy är så konstig så den är inge fin som blek. Vi får hoppas att jag passar som brun med ;)

Nu ska jag kissa och dricka smootie. Hej hej :)

God natt

Nu är det dags att krama kudden. Det har varit en mysig dag. Jag gick faktiskt ut och gick och tog lite kort. Det blir nog bra. Jag kollade upp det där om att åka till USA och gå kurs där. Skulle kosta 120 tusen bara för utbildning en termin. Galet ! Aja, nu vill Anton att jag ska sova. God natt

Merry christmas

Jahapp, nu är julen över. Om man inte firar den 25e, vill säga ;)

Jag åt väldigt god mat igår, drack öl och cider plus två små snappsar och glögg :) trevligt. Jag drack faktiskt inget alkoholfritt igår :o haha.

Vi avslutade kvällen med att se på skräckfilm, Stephen Kings "Köplust". Den var ganska konstig, men bra. Den slutade halv ett så vi kom i säng rätt sent. Vaknade tjugo i elva. Jag drömde om att jag skulle åka till USA ett år och plugga teater och foto xD jag blev lite sugen, det vore så jävla kul att bo i L.A ett år och plugga nåt. Jag ska kolla lite faktiskt och se hur det funkar och lite sånt ^^

Jul jul, strålande jul

Lämna julklappar till barn: check

Smsa folk och önska god jul: check

Dricka julglögg: check

Kolla på Kalle Anka: check

Slå in Antons julklappar: check

Äta julmat: luktar som att det snart är dags

Sen julklappar. Nu tänkte jag gå ner och lämna Antons klappar under granen. Sen fortsätta läsa, just nu läser jag "Fotografens ögonblick" eller vad den nu heter. Den är skriven av Joe McNally. Den är bra :)

God jul

Yaay, nu är det alltså jul. Min nittonde. Hm. Vad hände med sommaren ? Fast jul är väldigt mysigt. Jag inledde med en hönökaka med julskinka. Mums ! Och massa godis sen. Och ikväll blir det julklappar. Dock vet jag allt jag ska få från Anton ;) jag stod brevid honom när han handlade det. Och provade och sa vad jag ville ha innan. Så jag vet. Men det blir bra. Han vet vad han ska få av mig med. Det blev en SÅN jul i år. På nåt vis känns det väldigt vuxet.

Senare idag(11-12) ska vi åka till Antons släkt och lämna klappar. Det blir mysigt. Jag får INTE glömma kameran !

Nu ska jag läsa lite och äta godis :) hej hej

Lite bilder från dagen



God natt

Nu är det dags att sova. Jag vill ju vara pigg imorgon ;)

Slutet gott, allting gott

Nu har jag läst ut boken, ungefär samtidigt som filmen tog slut. Bra bok :) nu har jag en till från samma författare, jag tror den heter "Sista chansen". Men jag är inte säker på att det är den. Nu ska vi in till sovrummet och se på "Dragon ball" ;)

Åh, mysigt med barn

Vi har nyss kommit hem från Antons morföräldrar. Antons mormor fyller år i dag, så vi grattade henne och passade på att träffa folk. Det var ett tag sen. Åt smörgåstårta och godis och lekte med bebisar. Jag älskar bebisar ! Så nu luktar jag bebis och är alldeles lycklig. Jag har velat ha en bebis nu i typ... Massa år. Men jag har ju verkligen inte råd eller tid. Så då är det bra att jag får leka lite med bebisar så att jag stillar bebisbehovet jag har.

Nu sitter vi hemma och dricker öl(Anton gör det, jag smakar bara lite), och myser. Satte igång nån film som heter "Red" med Bruce Willis. Jag har ingen aning om vad den handlar om. Jag hade tänk läsa samtidigt, så det gör inget om filmen är dålig ;)
Just nu är jag inne på Marian Keyes "En oväntad semester". Den är jättebra. Jag har läst den förr, men det var länge sen så jag ville läsa den igen.

Nu måste jag gå och kissa ! Hej hej ;)

Karlstad

Vi har varit i Karlstad idag. Gick runt och kollade i affärer, typ ute i en galleria en bit från stan. Sen ringde Anton sin mamma som skjutsade oss till stan(hon jobbar i Karlstad, och åkte på lunchen. Hon behövde inte åka så långt ;)

I stan åt vi ganska direkt. Sen kollade vi efter julklappar till varandra. I och med att vi gick med varandra visste vi vad vi skulle få. Men det var lugnt^^ 

Nu är vi hemma och myser. Hej hej :)

Min mage hatar mig :(

Jag har så ont i magen ! Det är helt sjukt. Jag har tagit mina tabletter men det funkar inte. I morgon ska vi till Karlstad och köpa julklappar. Just ja, det påminde mig att jag lär kolla hur mycket pengar jag har på kortet. I alla fall. Jag hoppas att magen funkar som den ska imorgon. Jag orkar inte behöva ha ont och springa på toa hela tiden. Det kommer vara stressigt, och fullt med folk. Hm.

Jag ska gå och lägga mig tidigt så att jag kan gå upp tidigt och ta reda på hur magen är. Vi åker här ifrån halv nio, så gå upp typ sju (!). Aja, nu ska jag borsta tänderna och sova :) god natt :)

Sugen på mat

Jag kom nyss hem, har varit inne i stan(Sunne) hela dagen. Lekt med Ellen som är fyra. Spelat Wii bowling, golf och sen memory. Kul kul :) fick ont i magen ett tag, men tog mina tabletter så då ordnade det sig. Nu är vi i alla fall hemma. Är hungrig, trött och kall. Det är väldigt kallt ute, typ -20, och vi åkte i en ouppvärmd bil en kvart. Antons mamma håller på att laga mat och det luktar fantastiskt ! Korvstroganoff :)

1 timmes promenad

Det jag älskar med att vara här är att jag har möjligheten att vara ute och gå. Det är så mysigt. Jag har en väg jag går som tar ganska precis en timme att gå, och då lyssnar jag på musik och går. Den lilla rundan börjar vid huset, och så går den runt och slutar vid huset. Kanon :) sist jag gick den var det sommar, varmt och dammigt. Nu är det supermycket snö och kallt. Skoj ^^ vi får se när det blir dock. Ganska snart tror jag. Jag är jättesugen ;)



Mysigt på landet

Nu är vi i Sunne. Vi kom hit igår efter typ fem timmars bilresa. Så vi åt lite, och såg på House och The big Bang theory. Sen sova. Det var så jäkla skönt att sova i en stor, ren säng med mysiga duntäcken. Sov hela natten, och vaknade bara en gång då jag som vanligt inte visste vart jag var xD alltid när jag är här så vaknar jag de första dagarna och vet inte vart jag är. Kul kul.

Nu sitter jag och äter frukost och ser på South park. Så jävla kul xD


Ah, äntligen framme

Nu är vi i alla fall framme. Det tog ett bra tag att åka. Vi stannade på vägen och åt på Max, inte min favoritresturang, men det gör inte så mycket. Jag och Anton var tvugna att åka i olika bilar. I Antons pappas bil var Antons pappa, Anton och sen Antons mosters tjej. Hon har gjort illa ryggen (Vet inte riktigt vad som hänt), så hon måste antingen ligga eller stå. Så hon tog upp ganska mycket plats i bilen i och med att hon lade sitt säte ner. I Antons mammas bil åkte Antons mamma, jag, Antons moster och hennes två barn. Så där fick inte Anton plats. 

Jag satt och lyssna på musik och sov hela vägen, så det var skönt. Jag älskar att åka bil, särskillt på kvällen. Gos :)

Nu ska vi snart sova, man blir trött av att åka bil länge. God natt :)

Sunne nästa

Strax ska vi till Sunne. Vi håller på att packa, sen ska vi till Antons föräldrars hotell och äta hotellfrukost. Mums !

Nu är det dags att packa ihop och gå. Syns sen ;)

Ikea-hem

Jag läser och hör överallt om folk som verkligen inte vill ha ett Ikea-hem. Jag älskar Ikea, och att ha ett hem med bara Ikea-saker vore en dröm. De har jättesnygga saker, och billigt är det. Och allt finns där ! Så när jag blir rik ska jag inreda mitt hem med Ikea;)

Stressigt värre

Kom precis hem från skolan. Mina ben värker av allt springande. Jag kommer verkligen somna snabbt ikväll, har gjort det hela veckan. Just nu sitter jag och ser på Lyxfällan och bara tar det lugnt. Anton är på Willys och köper fika som hans klass ska sälja under föreställningarna. Han ville egentligen att jag skulle städa, men jag orkar verkligen inte. Jag vill bara ta det lugnt ett litet tag, innan jag ska laga mat och sen typ sova. Sitta och se på tv innan det är morgon igen och stress. Vi har gen rep och premiär imorgon. Läskigt ! Dock har vi knappt gått igenom någonting, så alla är stressade och förvirrade. Men det ordnar sig nog :)

Trött!

Jag är så trött. Jag var på begravning igår och tåget åkte sex minuter över tio. Sen kom jag hem typ åtta, gick till Anton som var hos en kompis. Vi kom hem efter nio och såg på två nya "How I met your mother"-avsnitt. Sen sova halv elva. Jag somnade verkligen direkt. Så trött efter att ha sprungit omkring i Stockholm i flera timmar, gråtit jättemycket och ätit massa mat. Det var superskönt att gå och lägga sig, dock är jag fortfarande trött. Men det blir nog bättre när jag gått upp.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att Anton ska ha duschat klart, så det är min tur. Jag ska skynda mig att duscha så kanske, kanske jag hinner på en kvart. Vi börjar nio så jag skulle kunna duscha lite längre, men jag vill hellre ha tid utanför duschen än i.
Jag hatar verkligen att duscha. Blött, kallt och så måste man stå hur länge som helst. Blä ! Dock älskar jag att bada badkar. Det kan jag göra i flera timmar. Men vi har inget badkar. Bara en liten, liten dusch där man få krångla för att få bra temperatur på vattnet. Det är skållhett om man bara kör i gång det, så man lär vrida till kallt, sätta igång vattnet superlångsamt och sen höja värmen. Då får man ljummet vatten. Men men, nu ska jag putta Anton ur den fantastiska duschen. Hej hej !

Miley Cyrus röker på

Jag måste bara lägga ut det här. Jag är i chock. Det finns klipp ute på Youtube när Miley Cyrus röker på. Jag älskar henne, och att se detta är helt sjukt. Jag har sett henne växa upp. Hon är som en lillasyster. Jag kan inte greppa denna fakta ! Åh, herregud. Klippet måste ses.



Dags för te

Jag har fixat lite på bloggen. Lagt in lite bilder och rättat lite. Ipoden förslår jättekonstiga ord ibland, och jag hinner inte alltid se det i tid.

Jag ska dricka te för att få igång min mage. Jag har IBS, så min mage är cp för det mesta. Jag tänker inte skriva här på vilket sätt den är konstig, googla IBS så ;) Eller colon irritable, som det också heter. Ska köpa "antibajs-tabletter"(som jag kallar dem) imorgon. vet dock inte när jag hinner göra det. Jag vet inte hur stressigt det blir, men förhoppningsvis springer vi genom stan och då går förbi Apoteket. Jag blir nervös när jag inte har sådana tabletter, jag tål för det mesta inte mjölk. Eller såser som innehåller mjölk. Eller överhuvudtaget att någon SÄGER mjölk.

Jag ska på begravning imorgon. Min mormor dog den 10/11, och hon ska begravas imorgon. Det är jobbigt. Jag ska åka tåg till Stockholm, där begravningen ska vara. Konstigt nog är jag nervös inför vad jag ska ha på mig, och ta med mig. Jag är inte så jätteledsen, men det tror jag kommer imorgon. Jag kommer antagligen böla ögonen ur mig imorgon när vi sitter i kyrkan. Hur ska jag sminka mig för att inte se ut som ett pucko ? Fan, det är något fel på mig. Varför är jag nervös över sådant här för, när jag ska vara ledsen över att jag ska på begravning. Det är mitt sätt att hantera det hela tror jag. Jag har precis nyligen slutat dra korkade skämt om att min moror är död. Aja, jag får skärpa mig helt enkelt. Och grina lite istället.

Nu blir det te. Hej hej :)

En väldigt utmattande dag

Idag har det varit första dagen på intensivveckan. Jag gjorde inte särskilt mycket, men jag blev ändå trött och helt slutkörd i huvudet. Puh ! Nu har jag sovit lite så mina ögon kommer hålla sig uppe ett litet tag till. Jag är jättekissnödig. Och så sitter jag här med ett halvt kilo godis i knät och orkar inte gå på toa. Nä nu, nu går jag på toa !

Julklappar: check !

Var och julhandlade idag. Köpte pappas julklapp och sen en till mamma och en till Simon. Deras julklappar jag köpte idag blev skojjulklappar. Det var servetter som ser ut som pengar, femhundringar till mamma och hundradollar-sedlar till Sinom. Tänkte ha en liten text på där det står "man vet att man har mycket pengar när man kan torka munnen med dem" , eller något liknande.

Jag är jättetrött. Mina ögon värker verkligen. Vi planerar att gå och lägga oss runt nio. Det är skönt att gå och lägga sig tidigt ibland, särskilt när man har en jobbig vecka framför sig. Intensivveckan börjar imorgon. Så skönt att hoppa i sängen tidigt och gå upp tidigt och ev få i sig lite frukost. Åh, jag kom precis på att lärarna brukar köpa massa frukt och ställa ut på cirkus som man får ta. Mums :)

Jag planerar att åka till Valbo någon dag och handla Antons julklapp. Jag har inte gjort det än och jag börjar bli stressad. Dessutom slutar vi sent varje dag nu hela veckan så det kommer verkligen bli stressat att hinna dit någon dag. Sen det faktum att varken han eller jag vet vad han vill ha. Sen vill jag till Ica maxi och leta deoderant till Johan. Affärerna i centrala Gävle har så dålig urval så det finns ungefär 3 olika Axe deos på varje affär när det egentligen finns kanske runt tio olika. Det är väldigt frustrerande. Nu ska jag mysa med Anton och sen sova. Hej hej :)

Pengarservetterna kom härifrån.
Så här såg de ut :)

Nyvaken

Jag har precis vaknat. Det är skönt att sova länge ibland. Dessutom har vi intensivvecka i skolan och då går vi mellan nio och fem, så då får man sova ut idag. Planen för idag är att duscha nu, sen stan. Jag ska kolla om Anton vill med, dock lär jag förvarna honom om att jag bara kommer att gå i tråkiga affärer och kolla julklappar. Ev gå förbi Myrorna, jag blev av någon konstig anledning sugen på en kjol(!). Men men, nu ska jag kissa och sen väntar duschen. Hej hej :)

Tillbaka

Nu är vi äntligen hemma. Filmen var jättebra, och även fast det var del ett av två hade den ett bra slut. Det jobbiga om man går på bio är att man för det mesta köper typ popcorn och dricka och det blir så kallt att hålla i de när man ska hem. Jag köpte ett halvt kilo godis också som jag kan snaska på i några dagar :) Nu sitter vi tre och pratar om allt möjligt , skoj. Dock är jag så trött att det värker i ögonen, även fast jag tog en nap på två timmar under dagen. Ska nog sova snart, men först ska jag äta kladdkaka och prata. Hej hej.

Harry Potter, here we come !

Jag, Anton och Oskar(en vän till oss båda) ska på Harry Potter. Men först ska vi äta. Det blir mat på Roma, som ligger en liten bit härifrån. De har jättegod mat. Eftersom bion börjar kvart över nio och vi ska hämta ut biljetterna kvart i nio, så går vi till Roma ca kvart i åtta. Då har vi en timme på oss, det blir bra. Dock är jag fortfarande sjuk, hostar och är alldeles slemmig i halsen. Jag får knapra lite piller innan vi går och ta med papper ifall jag nyser. Men men, nu håller batteriet på att dö på Ipoden så jag ska ladda den och vara lite social. Hej hej.

21 månader !

Jag och Anton firar 21 månader idag. Det roliga är att det är hans längsta förhållande. Innan dess var han tillsammans med en tjej i 20 månader. Så nu är det här förhållandet det längsta för oss båda :) <3


Bilden är en mobilbild från när vi firade fyra månader :) Vi är båda rödhåriga, och Anton har på sig mitt linne. Jag unders, Anton överst :) <3

Mätt och belåten

Nu har vi ätit. Det var jag sin gjorde mat, en klassiker hemma hos oss. Man steker köttfärs, har i tex majs, svamp eller som idag soltorkade tomater. Sen har man i lite vatten, typ en halv deciliter, sen en skvätt ketchup och vilka kryddor man vill ha. Sen har man pasta till. Gör man spagetti kan man dela den i små bitar. Sist blandar man allt. Mums :) efterrätt blev det saftsoppa. Anton testade det för första gången igår och han älskade det ;) haha, det är så kul för Anton gillar inte vissa saker som han aldrig testat. Men så kommer jag och så testar han och gillar :)

Bring him to the greek

Vaknade inatt typ halv nio(okey, det är inte natt precis men) av att play stationet lät. Stängde av det och gick och kissade. Anton vaknade och var helt lost och frågade vad som hände. I vilket fall, det visade att ps-dosan låg i sängen och satte igång pset. Aja, nu ligger jag i sängen och kollar på Bring him to the greek . Den är bra och väldigt konstig. Haha xD

Jag hade tänkt gå på stan sen och kolla julklappar åt pappa och mammas pojkvän Johan. Jag och Anton hade planerat att åka till Valbo någon dag, men det börjar bli lite tajt om tid plus att vi är sjuka så jag vet inte. Men jag kan kolla lite på stan i alla fall. Dock lär jag köpa Antons julklapp i Valbo, de har fler affärer där.

Nu ska jag kolla klart på filmen :)

Julstämning

Jag är full av julstämning. Av julstämning, inte på julstämning. Dvs, jag är hela tiden sugen på att tända ljus, julpynta, lyssna på julmusik och liknande. För att inte tala om mitt otroliga sug efter julmat ! Jag vill åka till Ikea och äta julmat där men det är långt och dyrt. Förhoppningsvis blir det julmat på lilla julafton med föräldrarna. Dock blir jag smått deprimerad av att vi kommer att vara kvar i Gävle och lägenheten en vecka till sen blir det hem till Antons föräldrar i Sunne för att fira jul. Det som är deprimerande är att jag inte har hunnit julpyntat än och tiden rinner ifrån mig. Åh, panik ! Något jag kan lugna mig med är att det kommer vara julpyntat i Sunne :) åh, mysigt att fira jul på landet :) Kollar på House, underbar serie :)

Julgranen som står utanför oss. Så mysigt att dra upp persienerna, tända ljus och kolla på granen. Kan jag göra flera timmar :)

En liten sovstund

Nu har jag vaknat, jag somnade lite. Så skönt att sova mitt på dagen. Kunna sova utan att behöva vakna och gå till skolan. Jag hatar verkligen det. Nu vaknade jag och kan fortsätta mysa i sängen. Och inte nog med det, när jag vaknade trodde jag att klockan var halv tio. Hah, lycka att inse att den var tjugo över sju. Det innebär att Ica är öppet fortfarande, så om jag vill kan jag gå och köpa massa god mat :)

Hm, jag ska kolla nu hur mycket pengar jag har på kortet, sen blir det ev av till Ica. Hej så länge !

Torr vid förkylning

Jag ska bara tipsa lite i och med att jag är förkyld. Jag blir jättetorr av att snyta mig, alltså alldeles frasig runt näsan. Så antingen kan man hålla på att smörja in sig, men det hjälper ofta inte så mycket. Testa peela först, sen smörja in. Jag använder en peeling för finnig hy, heter märket Clearasil tro ? Den använder jag i hela ansiktet, superbra. Sen på med fet lotion. Men jag brukar även bli torr inne i näsan. Blir du också det ? Ta olivolja på en tops och smörj runt i näsborren ! Det lindrar jättebra. Är du väldigt torr, så smörj in fler gånger.
(Bilden är inte tagen av mig)

Göra toast ?

Jag är HUNGRIG ! Så där hungrig att magen knorrar och känns tom, den gör nästan ont. Jag ska göra ett par toast. Med smör, skinka och ost. Gott, gott :) kanske, kanske även lite aromat. Världens bästa krydda.

Anton har klasskamrater (fy, så gammal jag känner mig som använder ordet kamrater) här som han hjälper. De har i läxa att göra en film och Anton hjälper dem att lägga in på datorn och redigera. Aja, nu skriker och bråkar min mage så jag ska göra lite lunch/tidig middag. Hej hej^^

Förkylning suger !

Jag nyser hela tiden, måste snyta mig 70 gånger i minuten. Grejen är att jag alltid är snorig och nyser. Fast bara hemma. Jag har dammsugat och dammat, så det kan inte vara det. Dock har jag inte hunnit göra det bakom och under sängen än, ska nog försöka göra det idag. Sen läcker det in kall luft från fönstren så det kanske har något med det att göra.

Kollade på I am legend nyss, den var jättebra. Jag har inte sett den innan, lite illa kanske. Nu kollar vi på I robot så det är Will Smith-tema idag ;)

Huvudvärk

Yes, vaknade med världens huvudvärk. Inte skönt. Hoppas bara inte att det är bihåleinflammation, jag har varit täppt och snorig hur länge som helst så det kan vara bihålorna. Jag får ofta problem med dem när jag är förkyld. Så pga av det och hosta stannade jag hemma från skolan idag. Dock hade jag ett arbete att redovisa och det här var enda chansen, men jag får prata med min lärare och de om jag ka göra på nåt annat sätt, typ ge honom arbetet bara istället för att redovisa det inför klassen.

Anton sitter och lyssnar på Will Smiths rappmusik. Haha. Men vissa låtar är faktiskt ganska bra. De låtar han letat reda på är sådana jag aldrig hört, jag har bara hört Miami. Aha, nu ska vi se säsong 4 av House :)


Kategorierna för korten vi skulle ta var: advent/vinter och färger.
Färg, och vinter.
Färg :)

Världens bästa present

Jag älskar min iPod. Jag fick den i 19-års present av Anton. Det roliga är att jag inte hade en tanke på att önska mig en sån här, Anton lyckades ändå pricka helt rätt. Och han var jättenervös när han gav mig den för han trodde inte att jag skulle vilja ha den, typ. Han är helt tokig :) Den är så bra för den är som en minimini bärbar dator, som jag antingen kan ligga i sängen och kolla runt på internet med eller ha i fickan och lyssna på musik. Sen är det supercoolt att det är touch. Jag skriver på den nu, btw :)

Nattliga problem

Av någon anledning ville det inte funka nyss att skriva. Hm, konstigt. I varje fall, jag har svårt att sova. Jag har inte legat så länge, jag vet, men sånt känner man. Plus att jag är täppt i näsan. Sängen är väldigt obäddad då Anton gick och lade sig tidigare än mig, och jag ville inte putta honom ur sängen gör att bädda då han är sjuk och sover dåligt om nätterna. Så jag lät honom sova. Lite får man offra sig ;) Det luktar snus brevid mig, då Anton lagt en snus på nattugsbordet. Hm, heter det så ? Nattugsbordet ? Konstigt såg det ut i alla fall. Men det låter rätt ;) ...

.

Följ min blogg med bloglovin

Sjuttioelfte gången gilt

Okey, nu gör jag ett till försök. Jag har försökt starta blogg hur många gånger som helst. Överallt. Men nu har jag ett annat intresse för det, ett helt annat driv. Plus att jag sitter med Ipoden i sängen och är inne på internet flera timmar per dygn så då borde det gå lättare. Annars blir det att jag glömmer datorn och bloggen, men nu jävlar ;)
Välkommen hit :)

RSS 2.0