Hemma hos Cilla

Åkte hem till Cilla igår. Först missade jag tåget, så jag fick ta nästa. Kom med tåget till Tierp, där Johanna väntade på mig och vi åkte till Ikea och åt mat. Sen blev det Gränby där vi letade efter väska och klänning till Johanna men hittade dock bara väska. Sen Lidl, Willys och sist hem till Cilla. Nu väntar vi på att Cilla ska sluta jobbet och sedan ska vi till någon galleria och kolla vidare på kläder och liknande^^ puh ! Klockan sju sen så kommer gästerna till kalaset och då ska maten vara klar, vi ska ha köpt allt, fixat i lokalen och gjort oss fina. Så lite stressigt blir det allt ;)


Vill ha !



Skulle inte tacka nej till denna garderob :D

Finbesök

Antons mamma är här nu och vi har precis förberett maten. Ska äta Flygande Jakob, vilket är underbart gott. Har öppnat en Corona, underbart det också. Sen imorgon har jag sovmorgon till tio, så tre saker i mitt liv är fantastiska nu ;)

Har tagit det lugnt i helgen, tänkte jag precis skriva. Det stämmer inte helt. I fredags var jag på Inflyttningsfest tills runt två. Köpte kinamat på Frasses på vägen hem, så jag var en väldigt nöjd flicka. Igår tog jag det dock lugnt, kollade på "Svenska hemmafruar" och läste bloggar. Sen idag kom Antons mamma hit, och så har jag städat. Så nu snart vankas det mat och lite kvällsmys med Corona, och godis. 

Beställde lite kläder och skor igår, och hoppas på leverans imorgon ;)

Wow, förvånande ;)

Sitter och läser en blogg, det är en tjej som pluggar på Santa Monica College i Los Angeles. Avundsjuk ! Har kollat lite, och det visar sig att jag har råd att plugga och bo i Hollywood ! Kanon :D Nu ska jag bara motivera Anton att vilja följa med mig ;)

Åh, pappa var så söt idag på Facebook:



Min fantastiska pappa ! Kul att få besök av honom :)

Har dessutom kollat runt på Craigslist efter lägenhet ;) Bara ett år för tidigt ;) Eller... snarare nio månader för tidigt(kanske) :D

Hur göra ?

Jag är lite osäker på hur jag ska lägga mina kort, eller snarare spendera mina pengar. Jag vill ju till USA nästa höst, och planerar att starta mitt liv på riktigt där. Dock är det ju nästan ett år kvar. Ska jag spendera pengar på att göra mitt liv som jag har nu lite bättre och trevligare, eller försöka snåla, spara pengar och ha det bättre i USA sen ? Hm, det är knepigt. Jag har i alla fall räknat med i budgeten att jag ska spara 3000 varje månad, så om det funkar blir jag glad och kanske inte så stressad. Puh ! Både kul, jobbigt och läskigt att planera sin framtid !

Duktig kicka ;)

Har gjort klart min rapport i etnicitet idag :) Den blev på sammanlagt 5 skrivna sidor, 7 om man räknar med framsida och innehållsförteckning. Så jag är glad :) Ska dock läsa igenom först, kolla om något saknas och ev skicka till pappa för att se om han vill läsa igenom den åt mig ;)

Så imorgon börjar jag tio i tolv :D Yaay ! 

Nu ska jag höra av mig till pappa, sedan ev spela Wordfeud och se på Gossip girl :)



Sova maybe ?

Nu har jag badat, och tänkte fixa lite med ansiktet innan jag kryper ned i sängen. Detta har varit en avslappnande helg, och det har varit bra. Fått lite mer energi inför kommande vecka ;)

Att köpa snarast

Okey, har en del saker jag tänkt på att jag behöver, men minns inte allt just nu. Dock vet jag lite ;)



Knästrumpor ska jag köpa en hel del av :) Passar till strumpbyxor, men även att ha under jeans när det är lite kyligare :)



Sen vill jag ha en hel del snygga, mönstrade strumpbyxor. Stiligt, stiligt :)

Vilka underbara skor !

Okey, jag är sugen på ett par skor med nitar på "baksidan", och nu har jag hittat ett par Jeffrey Cambell som är fantastiska :)



Hihi, awesome skor :D

Söndagsmorgon

Vaknar till en härligt krispig höstmorgon och blir pepp att städa. Så det har jag gjort ;) Vaknade så sent som 9:30 idag, jag är duktig på att ta sovmorgon ;) Fast det är skönt, för nu har jag hunnit städat en del, och klockan är bara tjugo över elva :)

Dock kan jag inte slappa idag. Har en del att göra, så som:

Ta tio skräckbilder, tio reklambilder(dock ska dessa tas i skolan, men) och sen tio självporträtt. Tid: obestämt

Boka tvättid. Tid: 1 min högst

Läsa ut boken. Tid: obestämt, har över 200 sidor kvar

Boka tid till intervju med Mari Richardsson. Tid: 5 min högst, och då är det för att hitta hennes mail

Bada. Tid: helst 2 timmar om det finns tid ;)

Måla om naglarna. Tid: halvtimme med alla lager som ska torka

Städa sovrummet. Tid: halvtimme

Handtvätta underkläder. Tid: 5 min kanske

Sälja lite Newbody till mig och Anton ;) Tid: 5 min

Dammsuga. Tid: 10 min, då jag även ska dammsuga två mattor som är dryga ;)

Lista ut vad vi ska göra med den tredje soffan. Tid: obestämt

Skrubba och fixa med ansiktet. Tid: 5 min

Betala tidningprenumeration. Tid: 2 min

Helst börja packa upp lite ur de sista lådorna. Tid: obestämt

Wow, jag hade visst en hel del att göra idag xD Aja, det ordnar sig :)

Inte bortglömd, bara mindre prioriterad vid stress

Har inte bloggat på ett tag, men å andra sidan har jag inte gjort mycket annat heller. Har varit så trött och haft så mycket att göra, så jag har liksom prioriterat skolan och Anton. Men nu sover Anton och det är en händelselös lördagsmorgon :)Jag har inget planerat idag(förutom att köpa tvål och boka tvättid)och det är så skönt och avstressande :) Om jag vill kan jag sitta och kolla på skor hela dagen utan problem^^ Just nu dricker jag cappuccino med Toblerone, så jäkla god dryck ! Kollar även lite skvaller på Posh24.com. Hihi, den ultimata lördagsmorgonen helt enkelt :)

RSS 2.0