Jag vill bli 20

Jag sitter här och väntar på min bror som ska köpa dricka åt oss till imorgon. Dock skulle jag ha varit hemma hos Antons moster klockan fyra. Simon var här och hämtade pengar, och istället för att gå direkt och köpa gick han till skolan. Och tro inte att han svarar på sms eller nåt. Jag får tag på honom i alla fall, så nu är han på väg hit. Puh ! Stress, stress. Jag vill vara 20 nu !

Balkläder

Jag var på stan idag med mor och bror, Simon skulle köpa kostym och skor till balen så vi hjälpte. Sedan klockan två skulle mamma ivägså då gick jag med Simon och kollade skor. Åh, jag vill inte ha en rosa klänning :( Jag vill ha en röd. Det är så otroligt snyggt med svart hår och röd klänning. Men eftersom att jag inte har nå pengar lär det bli den rosa. Aja. Det borde väl funka. Den är snäppet för liten, men om jag håller min mage platt och fin så passar den. Nu vill jag bara att min tå ska bli bra så att jag kan ha snygga skor på balen ;)

Dagen i korthet

Var i skolan första lektionen. Sen gick jag hem på håltimmen. Senare började jag må illa, kallsvettas och bli yr, så jag stannade hemma resten av dagen. Sov lite och tog det lugnt.

Senare ringde Nora och vi bestämde oss för att gå på stan. Jag köpte en kjol, bikinitrosor, maskara och en ögonskuggsborste. Jag blev nöjd :) Sedan gick vi hem hit och pratade och umgicks. Mysigt :)

Just ja, tidigare på dagen ringer Anton och säger att han har en present till mig. Och så kommer han hem med alla sex säsonger av Sex and the city ! Är min pojkvän bäst eller vad :) Så jag är lycklig^^

Snart sovdags

Eh... okey, jag gjorde inget jag skulle ha gjort. Jag städade lite, men det var allt. Dock ska jag ta itu med allt imorgon, tror jag. Nu börjar klockan bli mycket, och jag börjar halv årra imorgon. Så god natt :)

God morgon världen

Idag är det lika varmt som igår, även idag är det strålande sol. Det är ju ganska mysigt, känner jag. Denna dag ska spenderas så här: ev sola solarium, städa lägenheten när våra occupanter dragit, tvätta några maskiner ikväll, spela Minecraft(jag håller på att bygga Santa Barbara ;), gå till stan och inhandla lite saker, gå och köpa mat och duscha. Så jag har en liten to do-list. Sen ska jag ju läsa mysiga bloggar också :)

Jag tror att jag börjar med bloggar och så ;)

Ganska bra näst sista lovdag

Dagen börjades med att jag gick upp runt tolv, gick och borstade tänder och skrubbade ansikte och sånt. Sedan gick jag och solade, där jag fick vänta ca 15 min på min tur. Efter det begav jag mig till stan, där det visade sig att alla affärer var stängde. Lite sorgsamt tyckte jag, och begav mig hemåt. Läste lite på internet, tog en tupplur och spelade sedan. Mickis ringde och ville hitta på något, så hon kom hit. Och efter att min dator fuckat ur så såg vi på Sex and the city på hennes dator. Hon drog hem för ca en timme sedan, och nu sitter jag och spelar.
En ganska bra dag alltså. Min Ipod visade hela 21 grader utomhus idag, och det var härligt varmt. Oväntat med denna sommarvärme, men verkligen trevligt :) Nu ska jag fortsätta spela lite, och sedan ev läsa blogg^^

Rullbräda plus sömn

Runt ett, halv två drog vi till en rullbrädepark och åkte lite. Jag testade stå på en och göra fart. Så nu kan jag i alla fall stå lite utan att dö alltför mycket ;)

Kom hem runt tre, och har kollat lite bloggar sen dess. Nu ska jag dock sova, det är ju en dag imorgon också. Och då ska jag ta me fan sola ! Gaah, jag är dålig. Jag vill ju bli brun, och det går inte riktigt när man är så lat som jag är :/

Aja, god natt :)

Tonfisksallad

Nu ska jag äta tonfisksallad och se på "Malcolm in the middle" :)

Jag älskar värme

Jag träffade mamma och gick på stan. Supermysigt ! Solen strålar och jag fick umgås med min söta mamma :) jag köpte ett par solglasögon och så bjöd mamma på fika. Så på vägen hem tog vi med fika och satte oss på en bänk i en liten park. Hur varmt och skönt som helst. Dock blev jag trött av värmen, men det var det värt ;) nu sitter jag hos mamma och kollar på tv. Vi ska äta påskmat här så vi väntar på maten och pojkarna. Jag är så lycklig över min blå väska :)

Blå väska

Jag är lyckligt. Jag gick med Simon till stan för att handla mat, och går förbi en affär som säljer väskor för 130 kr styck. Vi går in där, och jag hittar en skitsnygg blå väska :) Jag är så lycklig ! Den är fantastiskt fin och har hur många fack som helst. Yaay !
Denna blå färg har väskan, det är den enda blå jag gillar. Eller, jag älskar den färgen;)


Nu ska jag kolla lite på internet och sedan Minecraft ;)

Kirurgen

Var hos doktorn idag ju. Han tyckte att det inte såg bra ut. Så jag ska till en kirurg och typ operera lite nagel och fixa. Jag är så jävla rädd. Jag mår illa. Det är det läskigaste som jag vet. Att bli sövd eller typ bedövad. Men helt enkelt att min kropp känner smärta som jag inte märker. Läskigt. Haha xD Men men. Det blir nog bra till slut.
Efter doktorn gick jag till mamma och fikade och pratade. det var mysigt. Åt även där. Lever med ris. Det var första gången jag åt lever, och det var lite läskigt men gott. Så det var spännande. Mamma följde dessutom med till doktorn. Jag var nervös, så det var trevligt med sällskap.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv på internet. Jag hittade ett skitbra program. "Superstylisten" heter det tror jag :)

Varmt plus Morf

Det är galet varmt ute. Eller, jag har ju inte varit ute än, men Ipoden säger att det är 14 grader, plus att jag kan se genom persiennerna att solen skiner. Kommer bli mysigt med en liten promenad i solen sen :)

Halv två lär jag lämna lägenheten och bege mig mot min doktor, Morf. Jag är ganska nervös. Tänk om han vill operera den ? I alla fall hoppas jag att jag kommer därifrån med ett hopp om att allt ska lösa sig. Just nu känns det som att jag kommer ha nageltrång för alltid, och jag börjar planera mitt liv runt det. Inte kul. Plus att jag ska på bal snart. Vad ska jag ha för skor ? Alla skor jag äger trycker på tån, så det funkar inte riktigt. Ibland hatar jag min kropp :(

Som sagt hoppas jag att det löser sig. Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Tror att jag ska kolla på tv3/play, och läsa Santa Barbara-blogg. Det lät ju faktiskt väldigt mysigt :)

Arkiv X och sova

Nu ska jag sova. Är skittrött. Dessutom ska jag till herr doktor imorgon, och vill vara ganska pigg. 

Just nu ser vi på Arkiv X. Hur läskigt som helst !

Aja, god natt :)

Tillbaka

Så. Nu har jag ätit lite och låtit datorn vila. Nu är jag på g igen :) Ska spela Minecraft. Det är så jäkla kul :D

Soligt värre

Jahaja, dag fyra av lan. Solen skiner som en galning ute, vilket värmer upp hela rummet. Min Ipod visar att temperaturen är... 15 grader. Mysigt :)

Min tå har helt fuckat ur, så jag ringde vårdcentralen och de gav mig en tid imorgon kloockan två. Då ska jag träffa min doktor, Alex Morf. Läskigt. Han kommer säkert vilja operera :( Men jag hoppas att han kommer på någon smärtfri metod att bli av med skiten. Jag orkar verkligen inte. Detta har tagit upp för mycket av min tid.

Nu ska jag kolla runt på internet och mysa med lite choklad :)

Nu så

Så där ja. Nyvaken, datorn nystartad och en skål nudlar iordninggjord. Nu ska jag äta, och ev leta upp något kul på någon av PLAY-sidorna. Sedan Minecraft igen :)

Var på dåligt humör runt fyra, hade en sprängande huvudvärk och pojkarna här var dryga. Så jag stängde av datorn och gick och lade mig. Nu är jag fräch och pigg igen :)

Ont i huvudet

Mm. Jag vaknade runt elva, gick upp och tvättade ansiktet och borstade tänderna osv. Sedan klädde jag på mig bekväma kläder, och bestämde mig för att gå en liten promenad i solen. Men av en anledning tappade jag orken, och gick bara till skolgården och kollade om inte våran cykel stod där. Den blev snodd häromdaqgen, men jag hoppas att Anton bara glömde vart den stod. Den får inte vara stulen. Inte kul. Jag som älskade min cykel. Den hade en sån perfekt korg. Nu måste jag gå överallt. Får försöka hitta en ny cykel, kanske kolla om jag kan köpa en billigt ?

Just nu kollar jag blogg, sen ska jag spela Minecraft :)

USA

Nu har jag suttit i kanske 1,5 timme och läst på om att plugga i USA. Att jag ska till Santa barbara har jag bestämt. Nu ska jag bara bestämma vad jag ska plugga, och hur jag ska få med Anton. Plus att jag lär verkligen kolla upp hur jag ska finansiera(CSN, så klart, men täcker det alla kostnader ?), och boende och liknande. Och så lär jag uppdatera mina engelskakunskaper och mattekunskaper ;)

Nu är jag i alla fall helt slut i huvudet, och jättetrött. Kände mig hungrig, så jag ska äta en skål nudlar först. Men men. Over and out ;)

Ont i rumpan

Okey, jag har i princip suttit i denna stol sen förra inlägget. Gått på toa en gång. Så jag har suttit i... 10 timmar ! Galet. Jag kan ju meddela att jag har skapligt ont i rumpan xD Min svanskota svider, mina skinkor är bortdomnade och jag har suttit på mina svettiga fötter så jag har våtexem på låren. Haha. Nu tänkte jag ta en kort paus i spelet, och ta en liten promenad i lägenheten. Strecha, och mjuka upp kroppen. Jag ska nog köpa en spikmatta att sitta på, så slipper jag få så ont. Nu blir det promenad och nudlar ;)

Minecraft och mörk choklad

Yeep, nu ska jag spela Minecraft. Det innebär att jag kommer att vara borta i några timmar, haha. Kul spel :) Jag har massa mörk choklad också. Gott :)

Dag två av lan

Jag drömde om godis i natt. Sjukt mycket godis. Och tårtor, pajer, frukt och allt möjligt. Jag åt seriöst sjukt mycket godis inatt. Mums ! Men nu när jag vaknade och inte hade godis till hands, så har jag lite abstinens xD
I alla fall, igår städade jag och Anton, och så flyttade Simon och Benjamin in lite. Vi ska lana här i veckan. För nu har jag LOV ! Nice :)

Anyway, nu ska jag göra nudlar. Köpte några paket igår, och jag har varit sugen på det sen dess ^^

Bakisdag plus städning

Aah ! Bakis ! Drack lite väl mycket igår. Puh ! Så här bakis har jag inte varit på länge. 

Simon och Benjamin ska komma hit idag och lana. Vi ska nog köra hela veckan. Så jag och Anton, hur bakis vi än är, ska städa hela lägenheten och hitta plats för dem att sitta. Inte kul. Det kommer dock bli kul att lana. Hur mysigt som helst ! Jag ska spela Minecraft :)

Anton 19 år

Yaay ! Idag fyller min älskling 19 år. Jag har planerat en överraskningsfest så ikväll ska vi till Oskar. Anton har börjat misstänka, men han vet inte att jag har planerat allt, så det är okey ;) Eller det vore ju trevligt om han var helt överraskad, men vissa människor kan inte hålla tyst så han har börjat ana. Men men. Det ska bli kul i alla fall :)

Jag orkar inte

Jag är så trött. Jag vet inte varför. Jag klarar inte av att vara uppe och vaken länge alls. Det är inte kul. Jag vet inte vad jag ska göra. Blä.

Minecraft

Jag har hittat min drog. Spelet Minecraft. Man hackar sten i marken och bygger saker. Superkul :) så det har jag gjort i helgen. Trevligt :) nu väntar jag på att maten ska bli klar. Anton gör kyckling :D

Tacos

Vi blev bjudna på tacos hos Antons moster. Hans mamma är där nu, och ska vara barnvakt så vi gick dit för att umgås lite. Det var trevligt. Antons mosters flickvän gör en sån supergod tacogratäng, så det åt vi. Mumma :) Så det blev en paus i Minecraft, men nu ska jag spela igen. Hej hej :)

Antons planer

Anton hade ju som sagt lite saker att berätta. Han var i Stockholm igår, och kollade på teater och pratade med cirkusfolk. Det är en mimskola i Stockholm, som har intagning vart tredje år, och han ska söka dit. Han och Oskar. Grejen är, att det är ganska liten chans att han kommer in. Förra gången sökte ca 1200 personer dit, och endast 10 kom in. Så det är ju inte säkert att han kommer in. Men gör han det, kommer Anton och Oskar bo tillsammans i Stockholm. Då blir jag ensam kvar. Men det gör ju verkligen inget :) Det är bara ett år kvar för mig. Sen vet jag inte vart jag ska. Jag vill ju till USA, men då ska jag ha med Anton.Det skulle inte funka annars.

Men jag är glad att Anton är pepp över livet. Hans planer var förut att söka jobb och börja jobba direkt, men det är ju inte så smart. Eller, det är ju nu åren efter skolan som man ska resa, och göra roliga saker. Så det är han pepp på nu :)

Mys hos mamma

Jag drog till mamma och var där hela dagen. Jag blev bjuden på mat, och godis. Sen runt tio cyklade jag hem. Nu väntar jag på Anton, han är snart i Gävle :)

Nu ska jag se på tv. Anton hade något att berätta, så jag är lite nyfiken. Han sa att det skulle bli lite krångel för min del. Hm ? Aah, Anton kom hem ! Jag är för nyfiken xD

Fredag utan Anton

På vår skola är det tradition att ta alla ES3:or och åka till Stockholm för en trevlig dag fylld med teater, dans, cirkus eller vad det nu är för inriktning man går. Så Oskar sov här i natt, och runt halv åtta drog de till skolan för att bege sig till Stockholm. De kommer antagligen hem runt ett-två inatt, så denna fredag spenderas utan Anton. Jag ska nog bara ta det lugnt och mysa, spela Minecraft och kanske sminka mig och ta kort :) Dock saknar jag Anton ! Sjukt vad jag inte gillar att vara ifrån honom :(

Otroligt duktig flicka

Jag fick i läxa förra veckan på enhjulingslektionen att leta upp en video på Youtube på en person som cyklar enhjuling. Då hittade jag denna video. Hon är otroligt duktig, och om man har testat cykla och vet hur svårt det är så imponeras man lite extra av denna video:




Denna video får mig att må bra, och få inspiration :)

En rätt bra dag

Jag var duktig på lektionen. Vi ska skriva en analys av en bok vi läst. Jag skrev ungefär 1.5 sidor, vilket känns bra. Efter det tog jag en lång cykeltur i solen. Tre timmar var jag borta. Det var supermysigt, jag cyklade runt i Gävle för att kolla hur miljön ser ut nu när det börjar bli vår och torrt överallt. Mysigt ! Jag tog med mig kameran, men det blev typ inga kort. Men det är lugnt^^ lämnade igen lite böcker också. Nu sitter jag och kollar på TBBT. Blev nyss bjuden på en sallad av Anton, jag tog en ost/skink/räk-sallad. Mumma !

Härlig sol !

Jag vaknade nyss, och det är sol. Nice ! Efter lektionen idag tänkte jag ta en liten tur med cykeln och knäppa kort. Mysigt :)

Fullt upp, eller nej egentligen inte

Jag ska nog göra header imorgon istället. Jag har inte tagit nå nya kort, plus att jag inte orkade. Men imorgon börjar jag fem i elva, och slutar kvart i tolv. Så efter det ska jag lämna igen lite böcker, och sedan ta cykeln och dra ut.

Oskar bjöd på mat idag, tacos. Mums :) Sedan sov jag och efter det har jag sett på "The big bang theory". Men nu ska jag nog ta nå kvällsmat, och sedan gå och sova.

Duscha duscha duscha

Yeep, in i duschen med mig bara :D det kommer folk hit senare och kollar på film. Jag är skitig och flottig, plus att jag solade idag så jag luktar lite konstigt xD

Ta tag i min blogg

Jag bytte nyss färg på bloggen. Den behöver bli lite vårigare, så imorgon ska jag ändra lite design och göra en ny header. Spännande :) men nu: sova :D

Myskväll

Jag och Anton kom nyss hem från far min. Vi blev bjudna på mat, och passade även på att kolla in hand nya lägenhet. Den var jättemysig :) nu sitter jag och målar naglarna och ser på "The big Bang theory". Ska nog sova snart, jag börjar halv nio imorgon och jag ska försöka komma i tid för en gångs skull ;)

Gårdagen

Gårdagen var trevlig. Jag blev full. Vi fick hit lite skumma människor som satt och klaga på att det var tråkigt. Men efter att de gått fick vi hit lite roliga människor som gjorde gårdagen trevlig. Så efterfesten var bättre än själva festen^^

Jag och Anton har haft en naken bakisdag. Trevligt trevligt :) Nu är Oskar här och han och Anton sitter och spelar. Jag ska kolla runt på internet^^

Ah, stress !

Vi försöker hitta fest, för vi är väldigt sugna. Vi vet inte vart vi ska vara. Anton kom med idéen att vi ska vara här, så vi försöker hitta lite folk. Men nu ska jag städa :)

Nu kör vi

Nu sitter jag här med hårfärg i håret. Jag hade en rejäl utväxt, som inte var nå snygg. Fan, nu glömde jag ta kort på den. Anyway, så hade jag typ två centimeter utväxt. Jag ska ta ur färgen fem över. Det är så drygt att hårfärg i håret, kladdigt och jobbigt. Men men. Ska man bli fin så får man lida lite ;) ska nog sola lite imorgon eller så. Jag ska ev dricka lite idag, det beror lite på. Memme ska kanske till en fest, men vi känner inte folket där så det känns inte så kul. Men men, vi får se vad som händer :)

Uppe med tuppen

Jag bestämde mig igår för att jag skulle upp tidigt idag. Så jag planerade att ställa klockan på åtta nio någonting och gå upp då. Men sen glömde jag det, och kom på det när jag låg i sängen och skulle sova. Jag var för trött för att ställa alarm då, sågat tänkte att jag skulle ställa alarm när jag vaknade på natten. Anyway, jag vaknade vid två men glömde ställa alarm. Men det coola är att jag vaknar kvart över åtta, av mig själv. Så jag gick upp och duschade. Seriöst, hur coolt är inte det ? Haha, så här intressant är mitt liv xD min plan idag är i alla fall att kolla om det blir fest. Sen ska jag till Willys och köpa hårfärg. Jag har en allt för lång utväxt, så det måste ordnas. Jag funderar på att sola lite också. Nu kollar jag på "Rainman" :)

Finska cirkuselever

Igår kom det ett gäng finska cirkuselever till oss på cirkus. Så vi hade lektion med dom. Det blev lite av en intensivdag. Så det var trevligt. Det läskiga var dock att alla elever kunde svenska. Varför det liksom ? Lär man sig svenska i Finland ? I alla fall så lärde vi dom en massa cirkussaker. Jag lärde jättemånga att gå på lina :) i alla fall så sitter jag nu och ser på "Psych". Jag och Anton väntar på att Oskar ska komma hem till oss, så ska vi se på film alla tre. Skoj. Det är ju trots allt fredag ;) jag är sugen på att festa i helgen, så jag ska ringa Memme och se hur det blir med fest :)

RSS 2.0