Imorgon: Malmö

Imorgon åker jag tillbaka till Malmö, och ska jobba på Ikea lördag, söndag. Det känns både kul och jobbigt. Jag tyckte ju att det var kul att jobba, men det är så mycket resande plus att det blir långa dagar och lite ensamt. Men denna gång ska jag planera lite bättre, plus att nu vet jag ju vilken buss jag ska ta och så. Så nu borde allt gå lite smidigare ;) Dcok börjar jag få ont i halsen men det kanske går över tills på lördag.

Jag har inte skrivit så mycket här på senaste tiden, men jag tycker att det är skönt att bara ta det lugnt, utan några måsten. Efter Malmö kanske jag blir aktivare ;) Appråpå det kanske jag ska låna nya böcker tills resan ? Hm,

Just nu sitter jag och väntar på Nora, som ska komma förbi och lämna sin dammsugare. Hon ska nämnligen kolla lägenheter och orkar inte släpa omkring på den. Så det är just nu. Jag lär städa sen också. Men det ska jag göra efter att jag ätit. 

Jag borde gå och kolla tvättid, men det är dumt att göra nu när hon kommer när som helst.

Jag tänkte ta kort på min fina vattenblåsa...

dsc00195 (MMS)

Jag tänkte ta kort på min fina vattenblåsa på lilltån. Den går från nageln, ner på baksidan av tån och stannar halvvägs ner på tån. Mysigt;)


Sitter på tåget nu och är snart framme i S...

dsc00194 (MMS)

Sitter på tåget nu och är snart framme i Stockholm. Där blir det byte av tåg, och lite väntan^^ åh, jag saknar min älskling:( därav bilden;) hans mail^^


Nu är jag hos mamma och ska äta:) glad mid...

dsc00192 (MMS)

Nu är jag hos mamma och ska äta:) glad midsommar, folk !:)


Nä, stryk det sista

Jag tänker sova istället ;) God natt :D

Vaken än

Yees, jag är vaken :) Varför inte liksom ;) Kommer ändå ha svårt att sova för att 1. Jag gillar inte att sova ensam och 2. Jag kommer att bli skiträdd när lampan är släckt och tv:n avstängd xD Och jag är ändå inte trött.

Jag tänkte gå på jakt efter något ätbart nu :D



Bara för att, liksom ;)

Dag ett

Mhm. Dagen har gått hyffsat smärtfritt. Men det är klart, det har ju inte gått så långt tid ännu. Jag tar en dag i taget, om jag börjar tänka och känna efter hur lång tid det är tills jag frå träffa Anton kommer jag bara börja grina igen xD

Nu sitter och lyssnar på Rihannas "S&M" och väntar på att Simon ska ringa mig på Skype. Jag vet inte om jag ska sova snart, eller vara vaken länge och sminka mig och ta kort hela natten^^ Det visar sig ;)

Nu har Anton åkt. Och som jag grinade när ...

dsc00188 (MMS)

Nu har Anton åkt. Och som jag grinade när vi sa hej då. Det känns så jobbigt att vi kommer att vara ifrån varandra minst 17 dagar:( varför det blev en bild från badrummet, är för att jag just nu sitter på toa. Jag ska ringa mamma sen, så ska vi dejta lite. Åh, jag vill ha Anton här ! Hur ska jag klara att sova ensam ? Jag får typ klä på en kudde en av Antons tröjor.


Duktig

Imorse gick jag upp kvart över sju. Duktigt :D Eller, Anton väckte mig och han hade i sin tur blivit väckt av sin mor. Men men. Det gills ! Det är så skönt att gå upp tidigt. Nu har jag varit vaken en timme, och klockan är bara åtta. Nice nice :) Ska försöka gå upp tidigt varje morgon. Fast vi får väl se hur det blir ;)

Anton springer omkring och försöker packa det sista. Han drar till Sunne idag. :( Jag vill inte ens tänka på det, då blir jag bara ledsen :(

Pizza gör mig mätt :D

Antons mamma kom hit, då tog vi en promenad och stannade på American pizza place och köpte pizza. Nu har vi ätit klart och jag tänkte fortsätta spela Minecraft ;)

Yeep, Minecraft

Nu har jag och Anton städat och bäddat, Antons mamma kommer hit ikväll. Hon ska sova här och sen imorgon åker Anton till Sunne. Då kommer vi inte att träffas på 17 dagar :( Sugigt :( Fasen, vad jag kommer sakna honom.

Nu ska jag kissa, byta avsnitt av Scrubs och spela Minecraft. Jag måste ju bygga klart min stad ;)

Sallad till lunch, sallad till lunch. Ja, ...

dsc00187 (MMS)

Sallad till lunch, sallad till lunch. Ja, jag är lycklig, jag har sallad till lunch !


Handywork

Haha, jag känner mig så händig just nu. Jag sitter och sprättar mina nya shorts. Nederdelern var vikt och sydd, och jag vill ha den mer "avklippt"-liknande^^ Så det är vad jag gör nu. Skoj :)

God morgon :D

Denna morgon började med massage från Anton. Mysigt, mysigt :) Vi tog sovmorgon, och gick upp elva. Nu tittar vi på filmen "Hanna". Den verkar bra hittills, vi har inte sett så långt.

Nu hade jag tänkt läsa blogg och ev dricka lite te :)



Stress !

Nu blev jag så där stressad igen. Och jag vet inte varför ! Jag måste kolla upp det är tror jag. Ska man bli stressad utan orsak ? Men jag kan i alla fall se mönster på stressen. Den kommer när jag läser om folk som reser utomlands, tar fina kort eller ska på roliga fester. Och ikväll har jag läst om alla. Puh ! Plus att jag vill börja komma igång med lovet nu. Åka på utflykter, bli brun och så. Jobbigt jobbigt.

Dagen har spenderats på stan och sedan har jag sovit och kollat på nya Jackass-filmen. Jag köpte en jättefin body som jag ska ha att träna i. Och sedan ett par jeansshorts. Allt kostade 50 + 45, så under 100 kr. Nice :D

Mums:) stekt ägg och massa nuggets;)

dsc00186 (MMS)

Mums:) stekt ägg och massa nuggets;)


Ett jäkla krångel

Jag tänkte gå in och kolla hur och vart man kan gå kusen så att jag äntligen får börja övningsköra, men självklart krånglar Transportstyrelsens hemsida när jag ska in dit. Blä. Jag vill ju komma igång ! Planen är att jag ska hinna ta körkort innan jag tar studenten. Hm. Aja. Btw så ringde Antons mamma och sa att de hade skickat efter papper så att Anton ska få börja övningsköra så med viss tur kanske han tar körkort i sommar :)

Igår skulle jag börja städa klockan sju, dock började jag tidigare eftersom att jag blev pepp på att städa då, så första omgången blev klar innan sju :) Det är ju alltid trevligt^^

Stressad

Bajs, jag känner mig så stressad hela tiden :( Men klockan sju ska jag städa och diska, det kanske hjälper. Sedan ska jag nog prata lite med Anton om vad jag är sugen på att göra efter jag tagit studenten. Jag är bara 50 procent säker just nu, men det börjar stiga. Jag är bara så jäkla sugen på att komma ifrån Sverige och komma igång med mitt liv. Jag orkar inte ha ett Svensson-liv.

Det jag vet är att jag vill stå på scen. Det är det jag älskar, och är bra på. Visst, det är väl inte lika lätt att tex bli en känd skådis som att få ett jobb på Ica, men inte långt ifrån. Och jag har inget emot att kämpa. Så länge jag får göra det jag vill, så ordnar det sig. Jag kommer ju antagligen leva i 60 år till, så då har jag ju tid att nå mitt mål :) Anyway, så har jag inget behov av att bo i Sverige. Orka snö, liksom ;)

Puh, bara att skriva av mig lättade på stressen :) Ska jag kanske skriva ett schema så att jag får allt gjort utan att bli stressad ?

Btw, ikväll ska jag gå och lägga mig tio, gå upp åtta och ta en promenad för att vakna till. Visst, jag kanske går och lägger mig sen, men så länge jag går upp åtta och är vaken i alla fall en halvtimme så är det lugnt. Måste börja träna ;)

Skolan jag vill gå på i USA är det viktigt med närvaro varje dag, och vissa lektioner börjar tidigt.

Blev lång text, men det gör mig inget ;)

Gissa vad

Yes, jag skippade tvättiden idag också. Bajs, alltså. Jag är så dålig :( Jag får börja skärpa mig. Men jag kan erkänna att det inte är så motiverande att tvätta när jag har sommarlov och vi ändå inte har lämnat lägenheten på flera dagar pga det dåliga vädret^^ Men jag måste bli bättre, och skaffa lite självdisciplin. Detta ska jag kunna till hösten då skolan börjar:

Gå upp tidigt
Tvätta en gång i veckan
Städa lite varje dag
Diska direkt efter vi ätit mat
Gå till skolan varje dag (Detta kommer nog bli lättare då jag faktiskt har fler än en lektion per dag, så om jag inte går missar jag massor istället för bara en lektion)
Gå och lägga mig i tid
Hålla mina naglar fina
Dricka två liter vatten per dag

Så, en liten lista. Men bara jag börjar stenhårt så kommer det nog att gå bra :)

Bli fräsch och ev läsa

Nu ska jag duscha. Har inte duschat på ett tag. Varför bry sig när det är lov ? Jag tror faktiskt att det var den 9:onde senast xD Alltså håret, inte kroppen. Men nu så ska jag bli fräsch :) Planerar ev att läsa sen, eller sova. Får se vad som känns bäst då.

God natt ev ;)

Tvättid ignorerad

Jag suger. Jag är så dålig. Jag skulle ha tvättat, men orkade inte det. Och om jag känner mig själv kommer jag inte heller använda tiden imorgon halv elva. Bajs. Jag vill ha en tvättmaskin hemma ! Detta suger :(

Dumma, dumma mig

Note to self: inte dricka te innan läggdags. Min mage vaknade rejält. Fan, jag kommer aldrig få sova :(

Sova nu

Nu ska jag sova, och imorgon ska jag på möte klockan tio. Då ska jag och de andra som ska jobba på IKEA få allt förklarat för oss^^

God natt ;)

Soppa och bygga hotell

Jag sitter och spelar Minecraft, jag bygger en stad och håller just nu på att bygga inuti mitt hotell. Dock planerar jag att fortsätta på själva byggnaderna, och sedan inreda inuti. Men jag vet inte. Det visar sig ;)

Nu ska jag dricka Varma koppen med smaken ost och broccoli. Mumma :)



Yes, men det var ett flugäckel på bussen ;)

dsc00173 (MMS)

Yes, men det var ett flugäckel på bussen ;)


Nu är jag snart hemma hos mamma:) ska häls...

dsc00172 (MMS)

Nu är jag snart hemma hos mamma:) ska hälsa på min bror och hans barn som är här innan dom åker hem imorgon. Jag ska bli bättre på att blogga, men min dator krånglar och jag har inte haft tid.


Vänta vänta

Anton är på krogrunda så jag sitter hemma och väntar^^ eller okey, det lät konstigt. Jag är hemma och myser och ska snart sova och väntar lite smått på att få höra nyckeln i dörren, och se en glad Anton ramla in. Fram tills dess ska jag lyssna på musik, göra mig i ordning för att sova och så :) jag hoppas att han kommer hem snart. Börjar bli trist att vara ensam xD aja. Imorgon börjar jag klockan ett. Hr en lektion, typ bara betygssnack och då så ska jag lämna in både mina och Antons skolböcker. Och hämta Simons studentplakat, lämna och låna bok på bibliotek, köpa present, ladda kamera, leta klänning på vinden och självklart duscha och raka ben och så :) skoj ;) stressigt ! Men nu ska jag antingen dricka ett glas mjölk eller borsta tänderna. Det lutar mot alternativ nummer två ;) god natt !

RSS 2.0