Aah

Jag hatar att tvätta :( Dessutom så suger vår tvättstuga. Men men, det måste göras. Nu ska jag hämta i alla fall.



Tvättning pågår

Yes, första maskinen i nya lägenheten är på gång. Vi hade ganska mycket tvätt och bara en maskin, men å andra sidan har vi sex timmars tvättid ;) Så det ska nog lösa sig :)

Jag tror att jag ska äta något. Skulle kunna döda för lite soppa, men har tyvärr ingen. Känns ju sådär. Aja, det ordnar sig väl.

Imorgon kommer jag vara hemma. Pga hostan kan jag inte träna eller anstränga mig, och imorgon har vi bara cirkusträning. Så min lärare sa att jag skulle sjukanmäla mig, och vara hemma och strecha ;)

Skola

Yes, strax iväg till skolan. Det är dessutom proper onsdag så jag kör kostymbyxor och skjorta ;)

Aaaaaaaah(gäspar)

Jag är trött ! Dock kommer jag nog vakna till snart, på något vis känns det som om jag lider av kronisk sömnbrist. Anton ligger och snosar sött i sängen, och bad mig att inte väcka honom när jag gick. Fuskis ! Själv hostar jag snart ihjäl mig, och får försöka dricka te med honung för att dämpa hostan och halskliet. Blä, för sjukdom.

Dock måste jag säga att jag älskar min dator. Den är sjukt snygg och tangenterna är så sköna att skriva på :) Så det är ju alltid kul.

Första lektionen idag startar halv nio, och är PA. Dock lär jag ta reda på om mina klasskamrater har strykt lektionen idag, eller om vi ska samlas halv nio. Hm, vad blir bäst till det ? Facebook, eller smsa alla ? Hm...

Aja, nu honungste och blogg:)

Min nya dator

Jag köpte en dator idag. Så nu kan jag vara ute på internet, spela eller allt möjligt :) Det är nice. Datorn är jättefin, och rosa^^ Jag var inte så sugen på färgen först, men detta var datorn han på Siba rekomenderade, och den fanns bara i rosa. Plus att den är liiite coolare än alla andras ;)

Nu sitter jag och läser blogg, och ser på "How I met your mother". Trevligt :)

Min nya dator

Jag köpte en dator idag. Så nu kan jag vara ute på internet, spela eller allt möjligt :) Det är nice. Datorn är jättefin, och rosa^^ Jag var inte så sugen på färgen först, men detta var datorn han på Siba rekomenderade, och den fanns bara i rosa. Plus att den är liiite coolare än alla andras ;)

Nu sitter jag och läser blogg, och ser på "How I met your mother". Trevligt :)

Tjusig klänning med paljeter på;) nya fest...

dsc00002 (MMS)

Tjusig klänning med paljeter på;) nya festklänningen måntro;)


Utsikten från mitt sovrumsfönster. Inte he...

dsc00001 (MMS)

Utsikten från mitt sovrumsfönster. Inte helt illa;)


Packa idag, skola imorgon

Japp, nu är snart dagen kommen. Båda två, alltså. Imorgon börjar jag trean, och på fredag flyttar vi. Så lägenheten är lite i oordning just nu. Dock är vi inte klara, så det ska packas idag, och imorgon innan Antons föräldrar kommer och hjälper oss flytta. Det dumma nu är att jag har hamnat i det jag ville undvika: flyttkaos när skolan börjar. Dock så kommer vi antagligen ha en kort dag imorgon, och kanske inte en så superseriös dag på fredag heller, så det gör inte så mycket. Dock gäller det att packa upp och få lägenheten användbar innan måndag. Puh !

Appropå lägenhet och skola, imorgon ska jag skicka in lappen som ger mig studielån. Man ska göra det när skolan har börjar, och sen kommer pengarna ganska snart tror jag^^ Då kommer jag få en rejäl slant :) Uppskattas, uppskattas :D

Nu ska jag se på Gossip girl och planera vad jag ska beställa för smink och kläder ;)

Det blev middag på Church street:) gott, m...

dsc00207 (MMS)

Det blev middag på Church street:) gott, men dyrt;)


Dagen efter...

Haha, dagen efter jobb vill säga :) Var i Öregrund igår och minglade som clown. Det var väldigt roligt, och jag hoppas att jag var duktig :) Blåste stora såpbubblor, och traskade runt^^ Mötte en hel del folk som jag kände sen jag bodde där, dvs två gamla klasskamrater, en fd körledare sen jag gick i kyrkans kör, och en av mammas gamla vänner med familj. Så det var trevligt :) Dock kunde jag ju inte hälsa eftersom att jag var clown ;)

En man var där och han fick lite kort på oss som han ska skicka till skolan. Sådant är ju bra att ha på skolans hemsida :)

Nu ska jag se sista avsnittet av säsong två av Gossip girl, sedan blir det Vänner. Eller Sex and the city. Kan inte bestämma mig. Men jag är mer sugen på lite komedi, så det lutar mot Vänner ;)


Yes, svårt val :D

Ah, vad gör jag uppe så här tidigt ? Idag ...

dsc00206 (MMS)

Ah, vad gör jag uppe så här tidigt ? Idag ska jag jobba som clown i alla fall. Inte så pepp men;)


Jobb imorgon

Nu ska jag sova. Ska upp runt 06:00, och klockan sju åker bilen mot Öregrund där jag ska vara minglande clown. Har ont i magen, så jag är inte så pepp, men det blir nog kul :)

God natt^^

Gossip girl

Nu ska jag se Gossip girl :) Älskar den serien, alla är så snygga och det är så spännande^^

Mums:) bakisburgare^^

dsc00205 (MMS)

Mums:) bakisburgare^^


Gul bil på gul bil;)

dsc00204 (MMS)

Gul bil på gul bil;)


Gul bil på gul bil;)

dsc00204 (MMS)

Gul bil på gul bil;)


Precis vad jag ville -.-

Går upp, sätter mig vis datorn och förbereder mig på roligt surfande. Då påminner Anton mig om att jg ska göra mat. Typiskt ! Aja, steker väl lite köttfärs och kokar pasta til Anton och grönsaker till mig. Ska bli gott :)

Trött

Nej, jag ska nog sova nu. Är bajsigt trött, plus att det börjar bli sent(tidigt ?).
God natt :)

Trött

Nej, jag ska nog sova nu. Är bajsigt trött, plus att det börjar bli sent(tidigt ?).
God natt :)

Bra sida

Hittade en väldigt trevlig sida med olika kläder och liknande där man kan markera de man gillar så hamnar de i en lista. Väldigt trevligt. Och beroendeframkallande ;)

http://www.fashiolista.com

Lite inspiration

Hitta en fin bild. Jag gillar sminket på den :)



Nu så

Nu är datorn inkopplad, och internet igång. Det tog bara nästan två veckor, men ;) Nu ska jag i alla fall sitta vid datorn, och blogga varje dag :)

Slick

Har druckit massa vin och ska med Anton och Simon till Slick :) Party party. Detta är samma ställe som natten då Anton åkte flaket^^ så det ska bli roligt :)Jag är full och lyssnar om och om igen på Nelly Furtados "I´m like a bird". Nice nice :)

Detox

Jag har av någon anledning blivit svullen och tjock, vilket kan bero på allt skit jag ätit och druckit senaste veckan. Så nu ska jag köra lite detox bestående av vatten. Hör av mig vid resultat ;)

RSS 2.0