Fixat med bloggen

Så, nu har jag gjort massor. Sett på Naruto, sovit lite och ätit. Nu har jag fixat lite med bloggen, vissa inlägg var fula och vissa fanns inte alls ;)

Jag har laddat ner Black Swan, så jag ska nog se den nu. Hej så länge :)

Nästan ledig

Gick upp åtta imorse. Såg lite på Naruto, sen gick Anton och duschade och då gjorde jag frukost till oss. Det blev baugetter med rödbetssallad och köttbullar. Supergod frukost ! :D Sen klockan nio var det PA-träning. Dock var salen bokad från klockan tolv, så det blev en kort träning som slutade ungefär elva. Vi ställde i ordning allt som ska med till teatern, så att det går snabbt och smidigt att få dit det imorgon. Sen målade jag lite och tränade extra på en scen. Sen hem.

Nu har vi sett på några avsnitt Naruto, och jag har diskat lite. Ska kolla runt på internet och dricka kaffe. Kaffet är så att jag ska vakna, plus att min mage har helt stannat så jag vill få igång den lite. Ska köpa blåbärssoppa sen och se om det hjälper :)

Nu ska jag göra i ordning kaffet :)

Bajskorv

Seriöst. Anton var och bajsade nyss, och kom sen utspringande och sa att jag var tvungen att se hans otroliga bajskorv. Lite smått äcklad gick jag och kollade. Seriöst ! Den var tjock och nästan en halvmeter ! Jag skojar inte ! Helt sjukt. Så han ringde sin kompis och berättade om bajskorven. Sen tog han kort. Och med en tår i ögat spolade han ner den sen. Men den var seriöst galet stor !

Vi kollade nyss på "Sicko" av Michael Moore. Handlar om USAs sjuka sjukhussystem. Nu ska vi se "Supersize me". Vet inte vem som gjort den men den handlar om McDonalds typ xD

Jag är...

Trött, hungrig som fan men inte så sugen på gröt som tyvärr är det enda som finns att göra, svettig så jag borde duscha men det är jobbigt och obehagligt, uttråkad men det finns inget att göra och så. Sen ful. Som fan. Jag tänker lägga mig under en sten och aldrig komma fram igen. Denna dag suger.

Jobbig dag !

Hade PA-träning idag. Började klockan tio och slutade klockan fyra. Seriöst, sex timmar träning. Jobbigt. Efter träningen skulle några kompisar fika lite, så vi följde med. Det blev Waynes. Dyraste skitställe jag varit på ! En liten macka kostade 52 kr ! Så jag och Anton drack ett varsit glas vatten. Det blev lite dålig stämning, då vanliga studenter inte har råd med sånt. Men vissa av våra kompisar har lite mer pengar tydligen. Sen v´blev det McDonald, där vi köpte mat och sådant. Jag skulle köpa en mellan-milkshake, men visste inte om jag ville ha jordgubb- eller chokladsmak. Men hon i kassan var supersnäll, och gav mig två små milkshake istället- en med jordgubb och en med choklad :D Jättesnällt.

Sen blev det hem till oss och se på film. Vi fick med några vänner. Pojkarna började med att spela. Sen kom två till kompisar, och då började vi se på film. Vi hade lite svårt att välja vad vi skulle se på, och kom igång sent så vi såg inte klart på filmen. Tråkigt :/

Simon skulle på maskerad, så han kom förbi och jag sminkade honom som ett elakt penntroll(?). Skoj. Jag sa till honom att han gärna fick komma hit och sova inatt, om han ville(Dock ringde han inte, så jag antar att han kom hem ordentligt).

Idag

Pga träningsvärk, en ömmande stortå, en vattenblåsa på hälen som göra att jag inte kan gå ooch med tanke på bristen på ledighet närmsta veckan så hoppade jag över min lektion idag. Imorgon och på söndag har vi PA-träning hela dagen, och nästa vecka samma sak, så det blir inte riktigt något lov för min del. Så jag sov massor idag, och ska bara ta det lugnt.

Nu tänkte jag läsa lite intressanta saker på internet, plus kolla vad jag ska göra av mitt nageltrång och min vattenblåsa på hälen. Syns senare :)

Åh, trött

Kom nyss hem från PA-träningen. Jobbigt ! Det var extra viktigt att vi kom till träningen tidigt, då regissören var där idag. Det gick jättebra. Han kom med massor av tips, så nu börjar det likna en föreställning, haha. Men han var jättebra. Dock kom vi hem väldigt sent, men det var det värt. Det är ju inte så långt kvar tills föreställningen, så.

Hade styrka idag också, där pratade vi om kost. Och jag fick veta massa bra, och blev peppad på att äta ordentligt. Men man ska tydligen äta massor varje dag:

Frukost
Mellanmål
Lunch
Mellanmål
Middag
Mellanmål
Kvällsmat

Hur ska jag ha råd med det ? Aja, jag får ta det i små steg. Köpte havregryn idag, så nu ska jag börja äta frukost och kvällsmål i alla fall. Plus att nu kan jag göra gröt när jag är hemma och inte ätit lunch i matsalen. Så det är ju bra :)

Skola, mm

Ska snart till skolan. Börjar halv nio, så det är inte så bråttom. Puh. Har nog clownläxa till idag, jag har inte varit på den lektionen så många gånger på senaste tiden. Men jag får fråga mina klasskamrater som också har clown om vi har läxa, och om jag kan få hoppa in i deras grupp. 

Men nu ska jag göra mig i ordning. Hej hej :)

Ja men...

Hemma från PA-träningen nu. Vi gick igenom karaktärer och sånt, vilket är viktigt då det kommer en regissör imorgon. Ska bli skoj :)

Hade tänkt tjuvtvätta, men det var någon där så det blev inte så, tyvärr. Nu ska jag läsa blogg och ev göra mat. Går ut till tvättstugan runt tio, för att kolla om det är någon där :)

Jahapp

Nu ska jag göra mig i ordning och dra mig till PA-träningen. Tänkte föna och platta håret + ev lite smink och köpa nudlar på Ica. Träningen börjar halv sex -.- . Skynda skynda !

Blä för internet

Provet gick som jag trodde. Första gången jag läste frågorna så kände jag "fan, jag borde ha pluggat mer". Men jag skrev på alla frågor så g borde jag få i alla fall. Man kan högst få vg, så det var inte så svåra frågor ;) Nu har jag läst massa skvaller på internet några timmar för länge. Nu ska jag duscha, och bli lite fräsch :)

Svenskaprov och sol

Åh, klockan kvart i elva har jag svenskaprov på upplysning. Inte världens roligaste ämne, men det känns som att jag kan allt hyffsat bra så det är ju trevligt. Något mindre trevligt är dock att det här är första gången jag bloggar sen lördags, tror jag. Inte bra :( men det går ju att åtgärda i efterhand så det är inga problem ;) nu lyssnar jag på musik och ska läsa lite. Åliggandet gav jag upp, då det känns som att jag kan allt, haha. Fast självklart kommer jag komma till lektionen och känna att jag inte kan nåt alls, men men. Just nu känns det bra, så vad göra annars liksom ?

Tisdag

Jadu. Vad har jag gjort idag ? Var på gymnastikens hus med skolan. Det var kul, men svårt. Fick hoppa lite på trampolinen, och lite annat. Sen ville min lärare Assen att jag skulle träna på hjulningar, vilket jag gjorde. Jobbigt ! Men som sagt, övning ger färdighet. Så jag borde öva som fan xD

Stannade faktiskt i skolan hela dagen. Vanligtvis går jag hem mellan lektionerna, men jag måste börja vänja mig med att vara i skolan flera timmar. I trean kommer jag ha långa dagar och det vore ju inte så kul att det ska komma som en chock. Blä. Eller nåt. Jag har lite blandade känslor när det gäller att börja ha vanliga skoldagar. Visst, det är ju skitskönt att ha korta dagar, men sen å andra sidan har jag haft det i två år och jag saknar att plugga. Haha, jag kommer att ångra detta inlägg om några månader tror jag xD

Men läskigt att börja sista året på gymnasiet :O Fan, jag börjar bli gammal. Kommer kännas superweird att inte behöva leta utköpare så fort jag ska på fest. Hm. Haha, jag kommer bli alkolist. Bara för att jag kan liksom ;)

Puh, vilken dag

Dagen började ganska dåligt. Hade ont i huvudet så jag stannade hemma. Städade och fixade, så det var ju bra. Sen gick jag och handlade mat. Det blev köttfärs, majs och bacon-grejs idag. Så Anton slapp göra mat. Kan ju vara trevligt för honom att slippa göra mat. Nu blir det nog internet, eller kanske Naruto. Det är så spännande just nu :D Hihi. Det dumma är att de pratar på japanska(med engelsk textning), så jag kan inte sitta vid datorn samtidigt. Jag lär läsa allt som sägs, annars missar jag massor. Så det är dumt. Så om jag sitter och ser många avsnitt i rad blir jag lite sprattlig i benen och kroppen. Det blir för jobbigt att konsentrera sig på bara en sak så länge. Så ibland sätter jag mig vid datorn efter några avsnitt. 

Men då kommer problemet mede vad vi ska kolla på. Både jag och Anton gillar att kolla på något när vi sitter vid datorn. Men just nu har vi bara Naruto som vi inte har kollat sönder på. Jobbigt. Det blir att leta upp någon serie som vi BARA har sett kanske 300 gånger -.-

Aja, nu blir det till att göra annat. Btw så har jag i hemläxa att börja ta bilder. Men det är svårt att komma ihåg. Sen har jag inget att ta kort på. Sitter typ bara hemma, och vad ska jag ta kort på här liksom ?

Söndag

Har varit på PA-träning hela dagen. Gick upp åtta, träningen började tolv och jag ville ha mycket tid på innan att bara mysa och ta det lugnt. Men sen blev jag trött runt nio, så jag gick och lade mig igen. Vaknade halv tolv. Fan alltså. Hatar att vara så trött. 

I alla fall gick träningen bra. Så det är ju trevligt. Ska väl bara ta det lugnt idag tror jag. Får se vad som händer ;)

Dags för sömn

Nää, nu ska jag nog sova. Eller se på Naruto :) Har haft en händelsefull kväll...

Varm och så

Var och duschade. Hatar verkligen att duscha xD Det är så blött, och kallt och äckligt. Sen lär man sitta där med blött hår i flera timmar. Nej, blä.

Nu ska jag läsa blogg och se om Cilla loggat in på msn än :D

Kallt kallt kallt

Puh, nu är jag hemma igen efter en hel dags jobbande. Var i Kungsträdgården i Stockholm och var minglande clown. Så jag var ute i kylan mellan 12-15. Kallt ! Är inte helt tinad än ;) Gick upp kvart över sex, sen åkte bilen från skolan halv åtta. Sov på vägen dig och hem. Skönt, så jävla trött. Men även fast det var kallt så var det kul att jobba. Var bara alldeles för trött sista timmen, haha.

Nu blir det att läsa blogg och pilla lite med den andra bloggen ;)

Gissa vad ? ;)

Sova. Nu. Fan alltså. Höll på att pyssla för mycket med den andra bloggen, så jag glömde bort tiden. Skulle ha duschat :( Aja, upp typ fem imorgon ;)

Individuellt val

Måste skicka in mina val till individuellt val inför trean. Svårt att välja ! Vill ju ha något som är bra att ha, samtidigt som jag vill ha något roligt med tanke på att jag ska ha det tre timmar i veckan hela trean.

Just nu ser det ut så här:

Foto b
Engelska c
Svenska c
Historia b
Filosofi a/psykologi a eller spanska. Jag vet inte riktigt. Hm, svårt. Haha, dumt att jag oroar mig och har svårt att välja, med tanke på att jag antagligen får någon av de första valen, och inte val nummer fem ;)

Dagen i korthet

Slutade typ halv elva idag. Skulle ha träffat mamma, men hon och Johan var sjuka och hade feber så vi ska ta det en annan dag. Så jag gick till cirkus för att hämta Antons kort för han ville att jag skulle köpa cola till honom, var kvar där ett tag. Sen skulle jag med Simon och äta, men han ville även äta med en brud på skolan, så vi vänta i kanske 40 min på att hennes lektion skulle sluta :S I alla fall, gick och åt lunch sen, sen hem till pappa för att släppa in några som ville kolla lägenheten, i och med att pappa ska flytta så ska de ev flytta in sen. Pappa ringde mig efter styrkan och undrade om det var okey att jag kunde släppa in de och berätta om lägenheten för han var inte hemma.

Nu sitter jag i alla fall och äter kyckling och spagetti. Skitgott ! Seriöst, Anton är så jäkla bra på att laga mat ! Helt otroligt. Ska jobba imorgon, så han gjorde extra mat jag kunde ta med mig. Mumma :) Är lite nervös, men det går nog bra ;)

Hörde världens sämsta reklam på Spotify nyss. 

"Tänk dig att vara i en students mage: "hoho"(eko eko)
Tänk dig att vara i en students kylskåp: "hoho"(eko eko)
Tänk dig att vara i en students plånbok: "hoho"(eko eko)

Ganska tomt och ensamt ? Tänk dig att vara på Burger king, för där får nu studenter 10 kr rabatt på menyer över 55 kr !"

Wow, vilken summa ;)

God natt

Nu ska jag sova. Börjar halv nio imorgon, ska gå långt så jag måste gå hemifrån tidigare. I alla fall, god natt :D

Tröttsam dag

Har varit fullt upp idag. Först eget arbete på cirkus från halv nio till halv elva. Sedan hål fram till 14:10. Sov lite, det var väldigt skönt kan jag säga. Ialla fall, sen styrka där läraren var sjuk. Men jag var duktig och tränade massor. Stolt :) Sen droh jag till cirkus där det var PA-träning. Eller, vi tränar inte så mycket just nu, håller på att göra och måla möbler. Hem runt halv åtta.

Nu blir det till att kolla på Naruto. Superspännande just nu !

Cougar town

Yaay. Jag älskar Cougar town. Kan se det om och om igen, utan att tröttna. Superhärligt. Älskar miljön, vill bo som hon gör. I ett stort hus, i ett varmt land. Härligt !

Nu: se Cougartown och kanske vila lite ;)

Mer träning

Nu så. Har precis gjort en till blogg. Gjorde en tillsammans med Cilla och Johanna. Vi ska ha en träningsdagbok, kommer att finnas för att puscha varandra och för att hålla koll på hur mycket man tränar och om man minskar nåt i omkrets. Ska bli skoj :)

Åh, jag läser för många bloggar. Speciellt Santa Barabara-bloggar. Jag är så sugen på att åka dit så det kittlas i magen. Inte bra. Tänk om jag inte skulle kunna åka pga olika anledningar. Eller Anton. Vore inte kul. Nä, får försöka ordna upp allt innan jag börjar drömma.

Har haft PA-träning idag. Vi började göra, och måla möbler. Jäklar alltså, det är bara två veckor kvar ! Helt sjukt.

Ska sova strax. Så jäkla skönt. Ev gosa lite med Anton innan...

Tisdag

Ja, det är nåt fel på mig. Antingen så är det min väckarklocka som jävlas eller så minns jag bara inte att jag stänger av den. I alla fall så vaknade jag kvart över elva, och min första lektion börjar halv nio :S Inte så lyckat. Det är den här jävla kylan och mörkret som gör mig så trött och jag hamnar i ett komaliknande tillstånd när jag sover. Inte kul. I Santa Barbara däremot är det ljust och varmt hela tiden. Helt enkelt en fröjd att gå upp på morgonen. Jag vill verkligen dit. Nu.

Nu sitter jag och väntar på kyckling som ligger i ugnen. Den ska vara där en timme sammanlagt, så det är ett tag kvar. En halvtimme, visade det sig ;)

Aja, nu ska jag läsa blogg och drömma mig bort :) Till soliga Santa Barbara och övriga Kalifornien ;)

Läsa bok

Nu ska Anton låna min dator, så jag ska dra och läsa. Sen sova ;) God natt ! :D

The last exorcism och Tangled

Var på resturang och åt kyckling med guacamole, majs och klyftpotatis på en grönsaksbädd. Tog en Corona till. Anton var supersnäll och bjöd :) Senare drog vi och köpte kakor och lite annat, sen hem och kolla på film. Memme och Kim följde med hit. Vi såg på "The last exorcism" och "Tangled". Film ett var jättebra uppbyggt, superbra effekter och handling, men de sista två minuterna förstörde hela filmen. Tråkigt :( Film nummer två var också bra. Söt, även fast man visste vad som skulle hända i den. Men den var bra :)

Nu har Kim och Memme gått hem, och Benjamin och Anton kör Guitar Hero. Jag ska läsa blogg och lyssna på musik tror jag. Mysigt ;)

Testa nya saker

Kom precis hem från skolan. Testade lite ring idag, hur kul som helst. Skulle passa perfekt att ha som diciplin(?), men självklart visade det sig att Larsson redan valt det. Typiskt. Frågan är ju om jag ska fortsätta leta eller också välja ring ? Hm. Dock kommer jag självklart fortsätta träna det, för det är så kul :)

Sitter och läser på sidan om förberedelser inför USA, http://www.edupass.org/. Superbra läsning :)

"The front of the coin with the face is called "heads" and the other side is called "tails". If you need to make a random choice, you can toss a coin and call it heads or tails while it is still in the air. If the side you call is up after the coin lands, you win the coin toss."

Haha, de har verkligen med ALLT på denna sida xD

Btw så har jag världes bästa pojkvän. Vi ska ut och äta idag med några kompisar, och han ska bjuda mig ! Underbara människa :) Så blir det extra kul eftersom att jag får klä upp mig och sminka mig snyggt ;)

Haha

Haha, jag gick in på CSN och hittade en länk till en sida där man kan "förbereda" sig på en resa till USA. Dvs, man kan läsa om vad man ska packa och om olika seder. Hittar olika roliga saker:

"Many American companies have women in management positions. So don't be surprised if the person who meets you is a woman, not a man. They are just as competent (if not more so) than their male counterparts. If you feel uncomfortable, focus on the business at hand and ignore the fact that she happens to be a woman. Do not, however, ask personal questions as you might with a male colleague. In particular, do not ask whether she is married or has children. Do not flirt with her, refer to body parts, ask her out on a date, or make suggestive or sexual remarks."

Haha, denna text handlade om arbetsintervjuer. 

"Shaking your head from side to side means no. Shaking your head up and down means yes."

Haha, ba no shit !

"Never show your fist with the middle finger extended. This is an insult."

"When smiling, it is normal to bare your teeth, so long as the facial expression still looks like a smile, not a grimace."

Roligt :)

Morgonstund är skitkall

Mhm, stolt stolt ! Gick upp 06:00, och jag börjar skolan klockan halv tolv :D Nu har jag massa tid till annat, vad vet jag inte men... Btw, så är det skitkallt här. Jag hatar den här lägenheten, för på vintern är den skitkall och på sommaren är den skitvarm.

Anton är elak och säger att jag bara klagar på allt(smutsig disk och äckliga matrester som står och möglar och luktar illa är tydligen konstigt att jag vill ha bort ?), så nu tappade jag helt lusten att vara vaken. Jävla skit.

Sömn ev

Nu tänkte jag sova. Vet inte hur bra det kommer att gå, pga att Benjamin och Anton kommer att vara vakna och de VÄGRAR sluta prata eller i alla fall viska istället så det blir svårt att sova. Aja. God natt.

Lite framtidsplaner

Okey, så här är det. Jag är ju sugen på att dra till USA och plugga efter gymnasiet. Har redan kollat in en skola i Santa barbara. Vet dock inte vad jag vill läsa. Är sugen på cirkus, skådespeleri, musik och foto. Dock tror jag att det lutar mot skådespeleri. Cirkus är jag inge bra på, musik kan jag ju ta en extrakurs, och samma med foto. Skådespeleri har jag drömt om ett tag, har drömt om att dra till USA och bli skådespelare sen jag var 11-12, tror jag. Och nej, skratta inte för att jag bytte från teater till cirkus, men ändå ska plugga skådespeleri i USA. Jag hatar teater, det där med att stå på en scen tycker jag är tråkigt. Jag vill spela i filmer. Det var därför jag bytte till cirkus. På teaterlinjen var det bara stå på scen. Och cirkus verkade vettigare och roligare just då. Känner så nu med :) Ångrar verkligen inte att jag bytte.

Håller på att leta svenska bloggar från Santa barbara, för det är 99 % säkerhet att de som bloggar är där för att plugga på skolan jag är sugen på, och det är det jag vill läsa. Typ om problemen med att bo där, eller allmänt peppande saker. Sen är det smidigt att jag kan ställa frågor till bloggaren om det är nåt jag undrar över. Har dock inte hittat någon som pluggar skådespeleri än, men det kommer jag nog göra ;)

Har inte pratat med Anton än, vilket jag borde. Vet inte hur jag ska göra. Tror inte att han är så sugen på att plugga nå mer, men han ska ju jobba ett år innan jag går ut så han kanske ångrar sig ;) I vilket fall som helst. Om jag ska till USA och plugga borde jag göra det nu, medans jag är ung. Korkat annars.

Det blev ett långt inlägg, men jag har inte bloggat så mycket på senaste tiden så då blir det så ;)

Nu ska jag läsa blogg :) Tjo hej !

Söndagsångest

Mm. Söndag. Blä ;) Eller, söndagen brukar vara ganska lugn och skön. Man behöver inte stressa och försöka hitta på nåt att göra innan helgen är slut, på söndagen får man sova länge, lata sig och bara ge upp. På något vis tycker jag att söndagen är den längsta dagen på veckan ? Hur kommer det sig ? Hm. Egentligen skulle jag ha bokat tvättid idag, men det blev inte så. Får smygtvätta ikväll ;)

Var på PA-träning idag till två. Direkt efter det sprang jag till pappa, han hade kalas och farfar och hans fru Ulla var där och ville träffa mig. Fick tårta och lite fika :) Mums. De var hundvakt åt en liten Bishon Frisé, Tintin. Så jäkla söt hund. Samma ras som min förra hund, Shagalle. Jag har redan bestämt(åt mig och Anton) att om jag ska skaffa hund ska det vara en Bishon. Så söta, ser ut som små nallar, haha.

Nu håller jag på att äta ägg. Det är en konst, som tar ett ganska bra tag för mig, haha. Började kanske för en timme sen, började precis på mitt andra ägg. Men nu ska jag kissa först. Benjamin är på väg hit och ska spela här och sova här. Det blir skoj. Vi har haft han här så mycket att vi saknar honom när han sover hemma.

Men nu: kissa. Jag dör snart av kissnödighet xD

Nu sova ;)

Yeep, nu ska jag sova. Bara borsta tänderna och kissa först. Skulle ha duschat idag, men jag får göra det imorgon. Har PA-träning kl 12, MÅSTE upp och duscha tidigt. Men. God natt :)

Bajs

Gick till cirkus för att träna. Men när jag kom dit fungerade inte kortet. Så jag gick hem och hämtade Antons kort. Det fungerade inte heller. Blev riktigt irriterad. Gick i alla fall till Apoteket för att kolla hur mycket medicinen jag måste hämta ut kostade. Har dåligt med pengar, men den kostade bara 54 kr, så jag lånade det av Antons. Så nu ska jag få tillbaka lite folsyra i kroppen ;)

Nu har jag ätit två minibaugetter med ost och skinka. Mums :) Ska äta två löskokta ägg också :) En härlig dag fylld med god mat helt enkelt ;) Eller, dagen började ju dåligt, men god mat vägde upp det :)

I säng sent, och upp tidigt

Somnade inte förrän kanske halv tre igår. Låg och lyssnade på Breakaway - Kelly Clarkson, för den är så härlig och beskriver mitt behov att komma iväg från Sverie och börja leva ;)

I alla fall så var jag duktig och gick upp tio i nio :) Hihi. Haha, Anton pratade i sömnen i natt.

Anton: mummelmummel massage mummelmummel.
Jag: vill du ha massage ?
Anton: mm.
Jag: men inte just nu.
Anton: mm.
Jag: men du kan få ge mig massage ? :D
Anton: mm. (yaay, tänker jag. Fasen, vad skoj)
Jag: okey.
Anton: snark snark.

Haha, synd att han somnade om annars hade det kunna bli skoj ju^^

Ska nog iväg och träna typ tio. Vore nice ;) Kim hade smsat igår och skrev att de skulle träna, så ev blir det träna med dem. Men han och Memme sover så länge, och jag orkar inte vänta till typ två innan jag får träna :S

Natti natti mhm

Nu: sova. God natt :)

Jag fick en väska av mamma igår, btw. Den är typ gjord av kaffeförpackningar. Kort kommer upp imorgon :)

Sena nätter, kalla dagar

Nejmen, det börjar bli sent. Men jag lyssnar på musik och läser blogg, så jag är nöjd :) Pigg också, förvånade nog. Men... aah, jag blir så less. Jag blir sjukt pepp på att träna när det är kväll och så. Det är väldigt dumt, känner jag. Kanske gå till cirkus imorgon och träna ? :D Det vore trevligt.

Jag vill sola. Undra om jag ska lägga mina sista slantar på det... hm. Värt ?

Härlig dag

Det stormade och höll på så mycket i morse att jag bestämde mig för att inte gå till skolan. Det tar ca 20 min att gå till styrkan, och jag kände inte för att kämpa mig igenom stormen. Så jag ringde mig sjuk, och gick och lade mig. Senare kom Simon hit för att lämna kläder som han lånade i onsdags. Han skulle till mamma så jag bestämde mig för att följa med. Så det blev en härlig heldag hemma hos mamma. Jag, mamma och Simon pratade massor och det kändes riktigt skönt att umgås med familjen lite. Superskönt  :)

Nu har jag precis gjort mat och ätit den. Ska läsa bloggar och suga på min klubba ;)

Ont i ryggen

Nu är det dags att sova i alla fall. Har väldigt ont i ryggen, så jag känner att det vore trevligt att få lägga sig ner ;) Imorgon har jag lektion halv nio. Har styrka, så jag börjar dagen med ett härligt pass :) Jag hoppas på träningsverk imorgon så att det känns som att jag gjort nåt ;)

Men nu ska jag göra mig i ordning och sova. God natt :)

Jag vill ha skorpor

Nu är jag hemma igen. Tränade jättemycket lår på styrkan idag, det känns bra :) Sen på PA-träningen fick vi manus och gick igenom alla scener med replikerna. Det börjar verkligen ta sig, snart så är alla scener klara :)

Anton fick sin studentmössa. Haha, jag blev avundsjuk. Jag vill också ta studenten nu ;) Men men. Jag kommer att vara avundsjuk när han tar studenten, men inte sen när han ska krångla med jobb. Dessutom kommer jag vara med supermycket under alla hans studentsaker, de flesta saker kan man vara med på bara man är 18. Soim studentkryssningen får vem som helst följa med, men det är 18-årsgräns. Så den 12e mars drar vi :) Det ska bli kul, festa hela natten ;)

Anton berätta att han kände sig så vuxen och så när han fick mössan. Då sjönk det in att han ska ta studenten, både för honom och mig. Galet. Min lille pojke :/

Jag är jättesugen på skorpor ! Ska nog göra några, det vore gott :)

Tillbaka

Haha, sorry för det korta inlägget innan. Jag hade en skål med varm soppa i ena handen så jag kunde inte skriva så  bra ;) I alla fall så sitter jag och läser blogg och lyssna på musik. Väntar även på lektionen som börjar tio över två, men jag lär gå kanske kvart i så :)

Kollade på internet igår. Jag är supersugen på att dra till USA efter gymnasiet och plugga. Men jag vet inte, det kostar ganska mycket och jag vet ju inte om Anton vill med. Men men, kul att få drömma lite :)

Jag tror att jag ska göra mig i ordning typ snart, så jag är klar i tid och slipper stressa och komma sent till lektionen. Men först ska jag läsa lite ;)

(En jävla finne har pluppat upp på min haka, jag stör mig jättemycket !)

Soppa

Nu ska jag äta min egengjorda "soppa". Det är kokta grönsaker, vatten och kryddor. Mums :)

Hemma igen, haha

Nu så är jag hemma från zumban. Mysigt :) Det var skitkul. Man dansade typ. Skoj skoj :) Fick ett provapåkort så jag kan testa igen, jag får ta med en kompis ;)

Nu äter jag nudlar i alla fall. Mums. Fläsksmak, de smakar kinamat :)

Aah, bråttom

Jag ska vara vid Zumban kvart i ett, och det tar ett tag att gå så jag lär gå halv. Men jag måste ju byta om lite, så egentligen borde jag gå nu. Åh ! Aja, skriver sen hur zumban var :)

Zumba

God morgon. Jag tog lite sovmorgon idag, gick upp halv elva. Skönt :) Idag har jag friluftsdag, jag ska träna Zumba. Hoppas att det är skoj, men det tror jag för alla jag träffat säger det. Anna var jätteentusiastisk när hon ville att jag skulle välja det med henne, och Johanna körde det hon med och gillade det :) Så jag hoppas på lite rolig träning :) Appråpå det så har jag jättemycket träningsverk i nacken, haha. Körde huvudvolter på acron igår, och det är ganska krävande för nacken, i alla fall om man som jag är ganska klen i nacken ;)

Nu blir det te, och läsa blogg. Teet är för att få igång magen, plus att det är gott. Tog mina speciella tabletter i söndags, och det fuckar upp magen. Men te brukar hjälpa :) Måste ju testa så jag slipper ha ont på zumban.

Ikväll tror jag att det är PA-träning. Då ska vi få manus att plugga. Fasen, vad skoj :) Jag älskar att plugga text, av någon anledning. Haha. Så typ tal i skolan gillar jag för då får jag plugga text ;) Får ta och bli skådis, då lär jag ha massa text att plugga ;)

Lite bilder

Nu är det strax dags att sova. Tänkte att jag kunde gå och lägga mig senare än vanligt eftersom att jag har friluftsdag imorgon och ska dit kvart i ett^^ Dock kommer jag ev bli väckt av Simon som ska hämta jacka halv SEX. Galet tidigt.

I alla fall, tänkte lägga in lite bilder från dagarna. Har försökt ta kort på mig, men det är svårt när man inte kan se direkt hur bilden blir. Står man bakom kameran kan man styra bilden på ett helt annat sätt än om man står framför.



Jag älskar mina kläder :)



Bästa posen, jag vet ;)



Jag som viker tvätt. Bilden är inte så snygg, var mest ute efter den ljusa bakgrunden :)



Haha, posarn ;) Försökte hitta vart jag skulle stå så jag kom med i bild ;) Känner mig skitsnygg på bilden, verkligen ;)

Anyway, nu sova :) Eller i alla fall göra mig i ordning för att sova ;) Puss på dä ! :D

Mums med mat + personlighetstest

Åt mat nyss, spagetti med köttbullar och majs. Mums :) Nu sitter jag och läser blogg, handlar om en tjej som bor i Santa Barbra och pluggar till filmregissör :) Hon tipsade om en sida där man kan göra ett personlighetstest.

Mitt kan läsas här: http://se.41q.com/index.41q?a=1

Din personlighetstyp:

Kreativa, handlingskraftiga och snabbtänkta. Duktiga på många saker. Tycker om att debattera och kan vara angelägna om att få sista ordet. Entusiastiska över nya idéer och projekt, men kan brista i förmåga att hantera vardagliga rutiner. Oftast frispåkiga, uppriktiga och bestämda. Uppskattar att umgås med andra och är själva stimulerande sällskap. Utomordentlig förmåga att förstå komplicerade koncept och finna logiska lösningar på problem.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Entreprenörer, jurister, psykologer, fotografer, konsulter, säljare, skådespelare, ingenjörer, forskare, uppfinnare, marknadsförare, programmerare, komiker, analytiker, kreditrådgivare, journalister, psykiatriker, PR-ansvariga, designers, skribenter, artister, musiker, politiker.










Extraversion: uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting
Introversion: uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer intryck^

Sinnesförnimmelse: tar in information via de fem sinnena och ser det befintliga
Intuition: tar in information via det "sjätte" sinnet och ser det möjliga

Tanke: fattar beslut grundade på logik och objektivitet
Känsla: fattar beslut grundade på personlig värdeskala

Bedömning: föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt
Perception: föredrar att leva på ett flexibelt och spontant sätt 

Skoj :) Tyckte att det stämde ganska bra. Om man vill göra testet så finns det här: http://se.41q.com

Tisdag och teater

Mm, tisdag. Det har faktiskt varit en bra dag, gick bra på lektionerna :)Det går så mycket lättare att ha cirkuslektioner när man känner att man får mycket hjälp.

Var och kollade på en teaterföreställning i skolan. Den handlade om en tjej och en kille som träffades på internet. Först trodde man att de skulle bli kära och så, men det visade sig att killen typ utnyttjade henne. Sa att hon var fin och så, fick henne att må dåligt för att hon inte ville komma hem till honom och ta kort på henne så hon sa ja. När de träffades var han elak, och typ tvingade henne att posera med mindre och mindre kläder. Han var jättecreepy, haha. Om jag skulle träffa skådisen skulle jag tycka han var äcklig, tror jag ;)

Jadu, snart sova

Ska sova snart. Skönt att gå och lägga sig(ganska)tidigt ;)

Bajs på blogg.se/Ipoden

Jag har bloggat via Ipoden de senaste dagarna, och då har det varit samma inlägg på blogg.ses startsida. Men nu när jag loggade in var det nya inlägg. Dvs, jag har missat massor :( Vem ska jag skylla på ? Internet har ju fungerat som vanligt på Ipoden, så det kan ju inte vara att den har uppdaterat sidan konstigt. Hm. Nu blir det att kolla runt på internet. Har inte suttit vid datorn på ett tag, och har helt enkelt inte orkat kolla mina vanliga sidor, bara Facebook och här då^^

Oavslutat inlägg

När jag skulle in här såg jag att jag inte skickat inlägget jag skrev igår kväll. Hm, undra varför. Men självklart försvann det jag skrivit. Aha, jag skrev i alla fall nåt om att jag var trött för en gångs skull, och att jag skulle somna tidigt vilket jag inte gjort på ett tag. Jag lyckades somna :) härligt ^^ var hos doktorn och tog blodprov idag. När jag kom dit runt ett sa de att labbet bara hade öppet mellan halv åtta och elva. Kanske vore en bra ide att skriva det i brevet jag fick ? Ska jag bara gissa när jag kan komma dit ? I alla fall, jag fick komma in och ta provet. Hon som gjorde det på mig var snabb och det gjorde inte ont alls :) härligt ! :) såg nyss "The last song", och nu ser jag på Cougartown. Mysigt ;)

Ugn

Började dagen med att städa. Sen blev det dags att äta, så jag, Anton och Memme åt kinabuffe. Sen drog vi till Rusta, där köpte jag babyolja och en trasa som man blöter med vatten så kan man enkelt tvätta bort sminket. Sen köpte vi en UGN ! Yaay ! Den är lika stor som en micro, och det är två plattor på den. Nu kommer vi kunna göra roligare mat :) kanon ^^ den kostade bara 500 så det var nice :) nu sitter vi tre plus Kim och kollar på skräckfilm ;) den heter "The signal". Började precis se den, men den verkar bra ;)

Dag två avklarad

Igår började jag med ett försök att dricka två liter vatten per dag. Jag brukar ha svårt för det. Men så kom jag på att om jag dricker två glas innehållande 2.5 dl vatten på morgonen, efter skolan, i samband med middagen och innan jag ska sova så blir det inte lika jobbigt plus att jag får i mig ordentligt med vatten. Hittills funkar det bra :) nu ligger Anton och försöker sova brevid mig. Jag är inte så trött så jag ska läsa lite innan. Började idag med Marian Keyes "Sushi för nybörjare". Den har jag läst förut. Självklart är den otroligt bra, precis som alla hennes andra böcker. Haha :) men men. Nu läsa :)

Ganska duktig

Gick faktiskt upp halv nio. Det känna som att det var liite duktigt i alla fall :) nu håller Anton på att ringa runt och reda ut lite saker. Han ska jobba idag, men schemat är knasigt. Hm, krångel krångel. Själv ska jag bara ta det lugnt. Typ se på Cougartown och mysa. Ev ta promenad, kanske kolla runt på stan. Vet inte än. Det blir mysigt :) ska försöka se på Peter Pan. Måste kolla lite hur min karaktär är. Men men.

Fredagsfräsch

Yeep, nu ska jag duscha. Behövs :) Kul att känna sig fräsch för en gångsskull ;) Kanske till och med ska raka benen ? :O

Vid datorn

Jag känner mig duktig. Jag sitter för en gångs skull vid datorn, istället för Ipoden i sängen. Visst, det är bara de senaste dagarna jag suttit i sängen, men i alla fall. En dålig ovana kan börja när som helst. Hur fort som helst. 

Anyway, sitter och ser på House. Det är skitbra:) Jag gillar de avsnitten som börjar med att någon har fel på hjärnan och pratar strunt. Men jag gillar också de patientbesöken han får när han jobbar på kliniken. Som, det var en tant som klagade på att hon gjorde slut på två astmasprayer i veckan. Det visade sig att hon bara sprayade sprayen utanpå halsen, istället för i munnen xD Eller nyss var det en liten flicka som använde sin mammas munskölj men hon spottade inte ut den för det gjorde inte hennes mamma. Haha, skoj ;)

Helg

Yeep, nu är det helg. Det är ju alltid mysigt ;) ser på Cougartown, världens bästa serie :D så mysigt att kolla på :) jag är hungrig, hittills har jag bara ätit en avokado och lite crème fraîche. Inte bra ^^ ska nog äta nåt :)

Färdigtränat

Nu sitter jag här med Anton, Nora och Mike. Vi gick och köpte godis efter träningen och nu kollar vi på en zoombiefilm. Den är lite b, men säkert bra :) jag köpte lite godis och en Trocadero, vilket var dumt, men man måste få unna sig lite :)

Ja men varför inte

Vaknade tio över åtta. Gjorde mig i ordning(långsamt som bara den) men bestämde mig sen för att stanna hemma första lektionen. Somnade och vaknade först av att Cilla ringde och berättade att hon tagit körkort( grattis !). Sen somnade jag om och vaknade tjugo över tolv. Åt nudlar och drack cola. Sen nyss kände jag att något var snett. Självklart började min mage krångla ! Hatar den. Frågan är om jag ska till skolan och riskera kaos med magen, eller stanna hemma och vara beredd om magen börjar krångla. Hm, tål att tänkas på. Seriöst, jag vet inte. Men frågar jag någon blir svaret: du gör som du vill. Det vet jag väl att jag gör ! Åh.

Vad äta ?

Jag är sugen på nåt. Har ätit massa salami, men jag är sugen på nåt annat. Var i alla fall på träning idag, kom hem typ halv åtta. Nora hade tänkt sova här, men det blev inte så. Men det är lugnt, det kan vara skönt att sova ensamma en natt. Nu ser jag på Cougar Town. Jag älskar den serien. Har sett denngur många gånger som helst, tröttnar verkligen inte. Blir så lycklig och pepp av den serien. Hihi. Jag vill bo som hon när jag blir stor. I ett härligt hus i LA, och dricka vin och sola varje dag :)

Objektiv

Jag är sugen på ett objektiv. Började bjuda på ett, men det visade sig att det inte passade till min kamera. Otur ;) I alla fall, vet inte vad jag vill ha för objektiv. Jag har egentligen inga pengar så jag vet inte ens varför jag kollar men men ;)
Som sagt, är ledig imorgon. Mysigt. Eller, ledig och ledig, jag lär ju städa hela lägenheten så det blir inte så mycket ledighet. Sen ev till ungdomsmottagningen och sen klockan 17:00 är det PA-träning. Puh ! Fullt upp helt enkelt ;)
I alla fall ska jag hoppa in i duschen nu. Jag drog ut på det lite för länge ;)

Kanske duscha ?

Internet pajjade ett tag här. Nu funkar det så nu kan jag skriva ett inlägg ;) I alla fall, jag sitter och ser på Parlamentet. Väldigt roligt :) Men jag känner att jag ska duscha. Luktar lite konstigt, haha xD Ska bara kolla igenom alla sidor jag är inne på först, sen blir det nog en lång dusch så ska jag raka benen och bli ren^^ Btw, så har jag typ fått tillbaka mitt nageltrång. Jag klippte av min nagel för kort för ett tag sen, och den har inte riktigt växt ut än så nu har tån börjat krångla. Jag orkar inte det !

Nä, nu ska jag göra klart allt och sen duscha :)

Åh, trött

Nu ska jag vila lite. Pratade med mamma och jag började grina så nu har jag världens huvudvärk. Men det ska nog lite sömn ta hand om :)

Ledig imorgon

Nyss hemkommen från skolan. Det visade sig att vi inte hade nån svenska, läraren var hemma med sjukt barn. Så nu är jag ledig idag + imorgon(hon skulle ev inte vara där imorgon, men jag tänker inte gå för varför chansa ?).

Dock ska jag nog till ungdomsmottagningen imorgon. Hm. Hur vet jag det ? Kommer de smsa, eller lär jag ringa imorgon och kolla ? Vet att jag i såna fall har tid klockan två, så jag lär hinna ringa innan jag ska dit.

Är aningen deppig idag, inget går som jag vill att det ska. Känner mig ledsen och uttråkad :( Ska kolla om mamma är inne på msn, så jag kan prata lite med henne. Har en del jobbiga saker att diskutera, och hon är världsbäst på att hjälpa :)

Hm.

Ja, sitter nu här igen. Var jättetrött igår så jag orkade inte sitta vid datorn. Tog en liten blund och satt sen i sängen hela kvällen. 

Jag blir lite fundersam. Jag är sugen på ett nytt objektiv. Hittade ett på Tradera, har bjudit på det och det är nu uppe i 164 kr. Cilla sa att det var rätt objektiv, men jag blev lite osäker. Googlade namnet på objektivet + Canon 400D (min kamera) och det stod att det inte gick att använda till den kameran ? Hm. Jag hoppas att det går. Jag skrev till säljaren och jag hoppas att han svarar snabbt. Nu blev jag orolig. Jag orkar inte köpa ett objektiv jag inte kan använda :/ Cilla, hjälp mig ta reda på om det går att använda till min kamera !

RSS 2.0