Mm, mysig "morgon" :) sitter och dricker c...

img_7070 (MMS)

Mm, mysig "morgon" :) sitter och dricker capuccino med Toblerone :D underbart^^  ser på How I met your mother :)


Sitter på banken och väntar. Kom hit när d...

img_4876 (MMS)

Sitter på banken och väntar. Kom hit när de var på nummer 148 och nu är jag på 159. Puh ! Bara sex nummer kvar ;) suttit här nu i 40 minuter^^ tack och lov för min iPhone och gratis internet ;)


Onsdag

Sitter på samhällskunskapen och har rast. Vi pratar studentmössor^^ jag brukar bli uttråkad på lektionen, men när jag nu har iPhone kan jag vara ute på internet, eller spela Wordfued, vilket är skitkul :D detta var ett helt onödigt inlägg men ;)

Svenska

Har lektion nu och kollar på "Dyngkåt och hur helig som helst" med... Heter hon Mia Skäringe tro ? Komikern ? Hm. Rolig i alla fall :)

Körde en lite mer avslappnad stil idag, då...

img_7115 (MMS)

Körde en lite mer avslappnad stil idag, då jag pga av ont i foten lär ha skor utan klack. Så jag tänkte att resten av kläderna får spegla detta ;) dock har jag på mig svart sport-bh och min svarta body som jag ska träna i, så sen blir det vitt linne istället ;)


Minecraft-beroende

Det spelet är verkligen beroendeframkallande ! Man kan inte sitta i bara en kvart, man fastnar och sitter i flera timmar. Inatt gick jag och lade mig tre ! Och det var inte för att jag blev trött, nej det var för att Anton gick och lade sig så jag ville vara snäll och inte störa. Så hade han varit vaken längre, hade jag säkert också varit det. I vanliga fall går jag och lägger mig typ tolv-ett på helgen, och då är det sent. Crazy !

Idag har jag en del att göra. Måste verkligen komma igång med att städa lägenheten. Dock har jag svårt att städa om Anton är hemma, och han lämnar aldrig lägenheten ju ! Haha:P

Nejmen, det som ska göras idag är:

*Ta 10 abstrakta kort(har dock börjat, så det är nog mer att välja ut tio)
*Ta tio kort som gör reklam för vår skola
*Skrubba badrummet
*Dammsuga
*Duscha, och måla naglarna
*Äta lunch ;)

Jag skulle dock gissa på att jag kommer att fastna här ett tag till ;) Spela, spela, spela ;)


Mitt hår är galet !

Så här fort har mitt hår växt sen 25 juni 2010 till idag:






Galet !

Lasagne

Kom nyss hem från mamma, där vi blev bjudna på mat. Åt mumsig lasagne :) 

Sitter nu och har kollat igenom alla vanliga sidor, och tänkte köra lite Minecraft :D

Vänner och sömn

Yeep, kör igång lite Vänner tänkte jag. Ska bara köra min nattrutin, och sen så. Har även testat lite PA-sminkning idag, fick lite ideér men ska testa mer imorgon.

Nu: hostmedicin och Vänner ;)



Avslutar kvällen med lite Stylisterna;)

dsc00215 (MMS)

Avslutar kvällen med lite Stylisterna;)


Min sminktyp

<h3>Jag blev Sofistikerad</h3>
<a href="http://www.devote.se/vemardu/">
<img border="0" src="http://www.devote.se/sidor/competition/images/res_nude.png" />
</a>
http://www.devote.se/vemardu/

Gjorde ett test som tydligen skulle avslöja vilken "Sminktyp" jag skulle vara. Jag blev sofistikerad. För det första var det inga frågor om smink. Ska kolla vad det var för frågor:

Vad skriver du om i din blogg?

Mode och trender
Jobb och relationer 
Skolan och kompisar
Mina tankar och funderingar

Fråga 2 av 5

Vilken produkt är viktigast i din sminkväska?

Foundation
Kajal
Rouge
Läppglans






















Fråga 3 av 5

Vilken är din favorit tv-serie?

Gossip girl
Mad men
Grey's anatomy
Sex and the city


Vilket plagg satsar du på i höst?

Stickade tröjan
Skinnbyxorna
Vita skjortan
Jumpsuiten





















Vem är din stilförebild?

Blondinbella
Elin Kling
Michaela Forni
Foki

Hm. Och det ska tydligen säga vilken sminktyp jag är ?


Tvättdags

Yeep, yeep. Tvättar tvättar. Ska snart ner och tömma torktummlaren ev starta om den. Om tvätten inte är riktigt torr startar jag bara om den, annars töms den. Puuh ! Svårt svårt ;) Men det känns bra att tvätta. Känns befriande :)

Idag mår jag bättre och känner mig gladare. Fick nog ett kort anfall av PMS igår ;) Eller bara allmän hormonobalans. Anyway, gladare idag som sagt :) Har tänk gå in i tvättandet med nya, glada ögon och ta det lugnt när det krånglar. Så istället för att skrika och bli arg när torktummlaren inte torkar tvätten, så ska jag bara ta ett djupt andetag och lösa problemet :)

Hade tänk läsa lite bloggar nu medans jag väntar. Ska även kolla runt på roliga saker, så som skor på Nelly.com ;)





Mina underbart vackra skor som jag någon gång ska äga. Helt fantastiska :) Mickis i min klass har sådana, och jag funderar på att göra inbrott hos henne ;)

Håller på och tvättar. Under tiden kör jag...

dsc00214 (MMS)

Håller på och tvättar. Under tiden kör jag lite shut eye;)


Nya tag imorgon

Nu tänkte jag sätta igång lite Vänner pch försöka sova. Denna dag har varit hemsk, det mesta har gått fel och jag har fått se en ny sida av människor. Men som tur är har jag världens bästa Anton som tröstar och kramar när jag är ledsen. Fantastiska grabb :) <3

Aaaaah, äntligen :)

Var till vårdcentralen idag, och fick hostmedicin utskrivet. Så nu kan mitt liv återgå till det normala, med rutiner jag orkar. Var dåligt med tvättande och städande, då jag inte orkat. Men om hostan försvinner kommer jag orka mer. Härligt :)

Nu ser jag på Vänner och mumsar på choklad, och ska snart sova. Börjar halv nio imorgon, så ska upp sex.

Helg helg

Yes, nu har jag helg. Var dock hemma från skolan idag pga av sjukdom. Missade bara en lektion, men den var desto viktigare :( Igår kände jag mig bättre och gick på clownlektionen. Det funkade ganska bra, så när jag blev bjuden hem till min klasskamrat/kompis Frida för lite chill med vin och trevliga vänner sa jag sa. Dock började det spöregna på vägen, så jag gick ute i regnet 10 min kanske. Inte bra för hostan ! Så idag kände jag att jag ramlat tillbaka ett steg i förkylningen. Inte kul. Men men. Det var v'ldigt mysigt igår. Satt kanske 6 pers hemma hos henne, tända ljus, ett glas vin och kex med ost. Vi pratade och mös. Så det var trevligt :)

Ikväll är jag bjuden på liknande mys hemma hos klasskamrat/kompis Anna, dock vet jag inte om jag orkar :(

Nu regnar det, och jag har bäddat ner mig i sängen för lite mys :)

Fy för hosta

Är fortfarande sjuk(surprise), och har knappt kunnat sova inatt för att jag hostat så mycket. Börjar bli less nu. Satt och hostade så att jag nästan spydde inatt, och detta obehag resulterade i att jag satt och grina. Var så hemskt, ch jag är så trött på att vara sjuk och inte få sova. Sure, jag kan vara sjuk på dagen så länge jag får paus på natten och får bli helt utvilad. Men så är inte fallet just nu. Vaknade dessutom i morse med världens yrsel, som inte gått över. Drygt. Så jag känner mig rätt så borta. 

Nu sitter jag i sängen och ska se serier och kurera mig. Vill bli frisk ! I alla fall så pass att jag kan befinna mig i skolan utan att dö. Vi har en lektion imorgon som jag måste vara med på, så jag ska försöka bli frisk dag. Önska mig lycka till !

Jäkla skit

Ja, nu svär jag. Inatt drömde jag en massa och hostade samtidigt. Det var så sjukt, det var som att jag gick i sömnen fast istället för att prata satte jag mig upp och hostade. Konstigt. Öppnade fönstret, vilket gav lite skönare lst i fönstret och dämpade hostan lite. Dock har jag nu ont i halsen, och är svullen. Ringde Vårdcentralen, och de ska ringa upp mig fem över halv tio^^ Hoppas på nåt bra.

Nu kör jag te för hela slanten. Snälla, låt halsontet gå över !

Måste bli frisk

Jag mår verkligen inte bra nu. Tog dock ett bad, vilket lugnar ner hostan men ska även sova snart och då vet jag att hostan kommer komma igång :( Aja, ska inte klaga. Jag tar med lite choklad och en bra bok ner i sängen, så kommer det bli ganska uthärdligt. Ska även ringa vårdcentralen imorgon så då kommer jag förhoppningsvis få något utskrivet, vilket kommer underlätta mycket.

Aja, nu ner i sängen. Fick förresten ihop tio bilder, så om jag inte får ett infall att knäppa fler kort imorgon, så har jag i alla fall läxan redo. Nu: bok :)

Hostan från helvetet

Ja, nu är hostan värre. Igen. Jag börjar bli less på att hosta, jag är torr i halsen hela tiden så jag måste alltid ha en flaska vatten vid mig för att kunna dämpa hostandet. Vårdcentralen har inte öppet på helgen, och inte telefonen heller så jag måste vänta tills imorgon innan jag kan ringa dit och förhoppningsvis boka tid. Blä !

Min fotoläxa går frammåt, jag tar ett par bilder per dag och så ska jag kolla igenom och välja tio jag gillar. Dock är vissa i Raw, så jag måste installera Photoshop innan jag kan kolla på dem. Men det är nog lätt ordnat.

Nu kör jag soppa, choklad och Gossip girl i soffan där jag bäddat ner mig. Det blir ännu en slappardag,  men jag ska försöka städa lite och plugga en text inför onsdag.

Och här kommer söndag...

...Vilket betyder att jag varit vaken för länge. Så nu är det dags att sova. God natt :)

Choklad är min drog

Yeep, jag har fallit tillbaka. Jag lyckades sluta ett tag, men så köpte Anton hem lite, och så föll jag tillbaka. Så inte nog med att jag är sjuk, jag kommer dessutom bli fet ;) Nejdå, skoja :D Choklad är gott, och bästa sjukdomsmaten :) Dock fick jag just nu enorma cravings efter morotsstavar och holliday-dipp. Mums !

Ser på Sex and the city. Vill nog läsa ändå... fastnade lite i boken, och vill fortsätta. Gay, jag vet ! Men så mysigt att krypa ihop i soffan med en bok :)

Sjukdom och jävelskap ;)

Min hosta har blivit värre, och om jag får vara lite snuskig ska jag säga att slemmet har börjat blivit gult. Dock vet jag inte vad det gula är. Snor ? Var ? Hm, detta ska jag nog kolla upp ;)

Dricker te och läser "Djävulen bär Prada", vilket är en av mina favoritböcker. Den är väldigt tjejig, men jag köpte den i typ nian när jag var tjej fortfarande och den bet sig fast helt enkelt. Tror att detta är kanske tredje gången jag läser den. Om man är sugen på New York-miljö, chiclit och lite sånt där mode-skriveri är den perfekt :) 

Kämpade mig nyss till toaletten, kom tillbaka och sjönk ner i soffan för att upptäcka att mitt te var slut. Panik ! Måste alltså kämpa mig upp och göra nytt.Blä. Men det hjälper hostan lite, plus att det tillför mys i läsandet. Så te är ett måste :) Appropå det hatar jag folk som skriver te typ "The", eller "Tea". Seriöst, det första ordet skriver man före ett engelskt ord för att göra det i bestämd form, och det andra används till att skriva te - på ENGELSKA ! Så te ska det vara :)

Aja, nu ska jag kämpa lite för att få tag i nytt TE ;) Och sedan läsa vidare.



Myskväll och mammas olycka

Sitter och ser på "Sex and the city", och äter choklad. Och trots att jag håller på att hosta ihjäl mig så är det ganska mysigt :) Ska ta det lugnt och gå och lägga mig innan tolv. Är liite sugen på att antingen ta ett bad, men det är så blött och varmt. Kanske läsa lite bok senare ? Woho, jag lever verkligen farligt xD

Idag väcktes jag från min "nap" av att mamma ringde och berättade att hon var på akuten och hade brutit foten. Det visade sig senare vara både fot och knä, så hon ska stanna på sjukhuset hela helgen. Stackars lilla mamma :( Som jag fattade det hade hon cyklat på fel sida av vägen under en bro och körde in i en gubbe. Inte kul inte :/

Så imorgon ska jag hälsa på henne på sjukhuset och tänkte nog köpa med en tidning och lite saltgodis :)

Nyss hemkommen

Ah, kom nyss hem från skolan. Jag hade bara en lektion, då vi i klassen beslutade oss för att skippa PA idag. Så nu har jag helg. Trevligt trevligt. Nu ska jag äta lunch, och sedan fota och ändra lite på bloggen.

Krypa till kojs

Nu är det dags att sova, krama kudden, krypa till kojs, shut eye, blunda osv. Kärt barn har många namn ;) I alla fall är jag trött och har skola imorgon. Så, god natt :D

Mums med mat

Yes, mums med kycklinglår, ris, ost och grönsaker :) Då blir lilla jag mätt i magen ;)

Nu ska jag nog sätta igång och ta lite kort :) Lika bra att komma igång, det ska vara klart tills på måndag ;)



Trött och fattig

Jag vaknade vid åtta och gick upp och kissade men gick sedan och lade mig fast jag var pigg. Och vaknar tjugo i elva. Det sugen :( Jag måste skaffa lite självkontroll, känner jag.

Idag ska jag fota min läxa i Foto B-kursen: fota 10 macrobilder. Det ska bli skoj^^ Sen ska jag städa, bada och börja kolla på nummer till i jul och till PA.

RSS 2.0